· · Komentari: 0
NESVAKIDAŠNJE

Mlada žena podigla TUŽBU protiv partnera, a razlog je ŠOKANTAN!

Ovakva priča ne sreće se svakog dana.

1607677389_Depositphotos_271809306_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Neki parovi se nikada ni ne venčaju, jer smatraju da brak nije potvrda njihove ljubavi i da papir ništa neće promeniti. 

Ali ima situacija kada takvo razmišljanje nije obostrano, i kada jedna strana želi nešto više.

Pročitajte još: Da li će žena biti STRASTVENA U KREVETU? Muškarci na OVE NAČINE otkrivaju seksualnost partnerke

Jedna žena otkrila je šta je ona uradila u situaciji gde je ona želela promenu. Gertrude Ngoma i Herbert Salaliki zajedno su čak osam godina, a Herbert je oduvek tvrdio da želi da se oženi. Međutim, do prosidbe još uvek nije došlo. Mladoj ženij je dosadilo čekanje, pa je odlučila da stvar preuzme u svoje ruke. Naime, ona ga nije zaprosila, nego čak naprotiv - podigla tužbu protiv njega!

U sudu im je rečeno da privatne probleme rešavaju kod kuće!

Ova dvadesetosmogodišnjakinja tužila je dečka zbog njihovog trenutnog ljubavnog stanja. Na sudu je rekla da nije sigurna šta on želi od njihovog odnosa i da je vreme da se izjasni.

Pročitajte još: Savladajte FRANCUSKI POLJUBAC do savršenstva

- Nikada nije bio ozbiljan i zato sam ga dovela ovde. Zaslužujem da znam kako će da izgleda naša budućnost - rekla je.

Herbert je u svoju odbranu rekao da mu devojka ne pruža dovoljno pažnje i da je to glavni razlog zašto je nije zaprosio.

Pročitajte još: RAZVOD ILI NE? 11 razloga zašto je bolje biti sam nego u lošem braku

Oni imaju i dete, ali ta činjenica nije zanimala sud, koji ništa posebno nije mogao da preduzme. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.