· · Komentari: 0
NAUČNA ISTRAŽIVANJA

Na koji način koristite mobilni telefon? Evo šta to govori o vašem karakteru

Prema novim istraživanjima, način na koji koristimo mobilni telefon može otkriti kakva smo ličnost

1609260099_mobilni--1-.jpg
Foto: depositphotos

Način na koji držimo mobilni telefon, prema novim naučnim istraživanjima otkriva karakter ličnostiPostoje četiri načina držanja telefona, a svaki od njih ima posebno značenje.

Pročitajte još:  SVA LEKOVITA SVOJSTVA LAVANDE: Biljka koju su sa razlogom obožavale naše bake

 

A – Ako držite telefon u jednoj ruci i pišete tekst palcem

Ako držite telefon jednom rukom, to govori o vašoj svestranosti. Organizovani ste i disciplinovani, uvek znate šta je za vas dobro, a šta je loše. Više volite da govorite nego da slušate, ali nećete namerno nikoga uvrediti. Umete da razlikujete iskrenu ljubav od pretvaranja. Za voljenu osobu ćete učiniti sve.

B – Ako telefon držite u rukama i pišete tekst palcem

To pokazuje da želite zaštitu, tražite brigu i pažnju. Ne volite da pokazujete osećanja i zbog toga vaš partner možda oseća nedostatak ljubavi.

Foto: despositos

C – Telefon držite u rukama, ali koristite oba palca prilikom pisanja

Niste baš mnogo srčani, često se brinete i plašite. Potreban vam je partner koji će vas 100 odsto razumeti. Kada je uz vas pouzdana osoba, prepuni ste samouverenosti. Volite svog izabranika svim srcem i lako zaboravljate probleme iz prošlosti.

D – Držite telefon jednom rukom i pišete tekst kažiprstom druge ruke

Vama je svostveno tiho i uravnoteženo ponašanje. Spremni ste da žrtvujete sve za dobro drugih. Ne volite gužvu. Više volite mirna i poznata mesta. Takvi ste i u ljubavi – ona je za vas tiha luka. Ne podnosite suze, naročito bliskih ljudi. Voljenima opraštate greške rekordnom brzinom.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.