· · Komentari: 0
MODNI STIL

Modni stil iz 90-ih se vraća: Ove torbice su ponovo aktuelne (FOTO)

Mnoge dame konačno su dočekale da se pojedini modni trendovi vrate

1605106909_prada.jpg
Foto: depositphotos

Kako modni dizajneri savetuju, najbolje ženske torbe su one koje su dužine bočice laka za kosu i fiksnog telefona.

Pročitajte još: Gucci haljina, Hermes tašna i Louboutin cipele! MELANIJA opravdala status PRVE DAME autfitom od 22.000 dolara! (FOTO)

To je torba na ramenu sa kratkim remenom, nošena uz telo i postavljena tačno ispod pazuha. Poznato je da su svetske dame prve u toku sa trendovima, a da se moda kasnijih 90-ih, ponovo vraća, to možemo videti i na društvenim mrežama.

U čemu je privlačnost torbe koja stoji tačno ispod pazuha? Kao prvo, torba na ramenu je daleko manje glomazna od one klasične velike torbe napravljene za laptop ili nošenje litarskih flaša u njoj. Niti je damska i potpuno su nepraktične.  Torba na ramenu je seksi. To je dnevna torba koliko i torba za zabavu. Možete je nositi u svakom trenutku i u bilo kojoj odevnoj kombinaciji. Ne treba da je njišete preko stolice i neprestano proveravate preko ramena da li je još uvek tu. Za razliku od malene torbice u ove oblike zaista može da stane ono osnovno - poput kreditne kartice, žvaka, mobilnog telefona i maskare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐆🐆 BABY AMBER 🐆🐆

A post shared by BY FAR (@byfar_official) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smokey Click link in bio to SHOP or DM me for details

A post shared by Cristal Rosas (@cr._atelier) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mint Baby Pinch Shoulder Bag is back in stock on our website 💚

A post shared by KARA (@kara) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never can say no to Loewe

A post shared by Dekota (@streetsophisticato) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Louis Vuitton Pochette Accessories DC00 สภาพดี สายแข็งแรง มีคล้ำลงบ้าง อะไหล่ยังทองค่ะ มีร่องรอยใช้งานบ้างตามประสาวินเทจ มาพร้อมถุงผ้า ราคา 14,999฿❌SOLD❌ #louisvuittontwin #lvtwin #lvpochettethailand #lvpochettethailand #lvpochette #louisvuittonneverfull #louisvuittonazur #louisvuittonwallet #louisvuittonspeedy #lvspeedy #lvdamier #usedbagthailand #siambrandname #sbnthailand #usedbrandname #louisvuittonbag #louisvuittonspeedy #louisvuittonbag #lvpochetteaccessoires #louisvuittonpochette #lvcoincase #louisvuittonthailandlover #louisvuittonthai #louisvuittonthailand

A post shared by Brandname By NunRun (@brandnamebynunrun) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.