· · Komentari: 0
KUĆNI TRIKOVI

Moguće je! Očistite BELI LUK za samo 30 SEKUNDI (VIDEO)

Čišćenje belog luka predstavlja posao u kuhinji za koji imamo najmanje strpljenja.

1600205228_beli-luk.jpg
Foto: Pixabay

Priprema svežeg belog luka, kao sastojka jelima, predstavlja najmanje omiljenu aktivnost svim domaćicama posebno kada je korica gotovo slepljena za samu lukovicu.

Pročitajte još: Načini za ODMRZAVANJE HRANE: Brzo i jednostavno

O lekovitosti belog luka nadaleko se zna i priče se prenose kroz generacije. I dok se lekoviti recepti prenose godinama, trikovi za njegovo jednostavno čišćenje nisu tako česti.

Pročitajte još: Nikada NE SECITE PERŠUN NOŽEM - evo šta treba raditi sa ZAČINIMA

Brzo i jednostavno čišćenje belog luka posebno nam je potrebno u trenucima kada se jelo krčka i kada je trenutak da ga ubacimo u hranu. U tim trenucima, svaki minut deli nas od zagorele hrane i nemogućnosti da luk brzo očistimo.

Pročitajte još: ZAŠTO su neke žene USPEŠNIJE od drugih? Evo odgovora u 13 lekcija, da li ste i vi takve?

Donosimo vam jednostavan trik za čišćenje belog luka, uz pomoć koga možete očistiti nekoliko čenova istovremeno za samo 30 sekundi. Pogledajte video i olakšajte sebi život!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.