Oglas
· · Komentari: 0
NAJGLEDANIJA SERIJA

"Money heist" serija koja će vas oduševiti: Počela četvrta sezona (Video)

Španska serija "La casa de papel" poznatija pod nazivom "Money heist", jedna je od najgledanijih u istoriji iako nije na engleskom jeziku

la-casa-de-papel.jpg
Screenshot Youtube/Netflix
Oglas

Nakon tri sezone emitovanja, popularne serije, pre nekoliko dana počela je i četvrta sezona koja donosi mnoge zaplete, ali i rasplete.

Pročitajte još: Serija za ljubitelje strašnih strip priča (Video)

Iako je prvobitno bila ideja da se serija snimi u dve sezone, njena svetska popularnost ohrabrila je režisere i producente da nastave i dalje sa snimanjem. 

Priča prati osam razbojnika na maršu u madridskoj fabrici novca kako bi doneli kući dve milijarde evra. Sve ih je profesor odabrao i mesecima osposobljavao za pljačku vekova, a njihova umetnička imena birala su grad. Tokio, Moskva, Berlin, Najrobi, Rio, Denver, Helsinki i Oslo su u centru pažnje nakon organizovanja pljačke, svi mediji su usredsređeni na njih, a sve osim njihove prodavnice u Španiji je stalo.

Policija pregovara iz dana u dan sa dobro planiranom akcijom, a kako uspevaju da drže 67 talaca, počinju njihove lične priče. Od mnogih likova, najzanimljiviji su, naravno, razbojnici, koji tokom svoje akcije upoznaju ljubavi svog života, sprijatelji se i planiraju velike snove nakon pljačke, uprkos tome što ih je profesor na početku upozorio.

Pročitajte još: Nikola Đuričko dobio ulogu u najpopularnijoj američkoj seriji (VIDEO)

Sam profesor započinje vezu kakvu nikada ne biste pretpostavili, a do kraja treće sezone sve vam postaje jasnije. Nakon što uspevaju da pobegnu sa novcem i raspoređuju se po svim krajevima sveta, razbojnici se ponovo sreću u još jednoj pljački, sa svim pripremama na visokom nivou. Tek ćemo u četvrtoj sezoni saznati šta se tačno dogodilo, ali njihove priče su zaista ono zbog čega gledate epizodu iz epizode ​​u epizodu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas