Oglas
· · Komentari: 1
NEVEROVATNO

Monika Levinski i danas zarađuje na aferi sa Klintonom, a da li znate koliko je TEŠKA?

Monika Levinski i danas dobro živi od skandala sa plavom haljinom koju je uprljao bivši američki predsednik.

1617970231_moika.PNG
Foto: Instagram/ screenshot monica_lewinsky_official
Oglas

Monika Levinski ove godine puni 48 godina,a promenila je nekoliko profesija. Radi kao biznismen, psiholog i zabavljač. Posle skandala je živela u NJUjorku, Londonu, Portlandu.

Pročitajte još: Izazov "nosite stare stvari" prihvatila i Džesika Alba: Danas nosi haljinu staru 10 godina (FOTO)

Posle afere koja je potresla ceo svet, Monika je dugo govorila da pati od posttraumatskog stresa, ali je to nije sprečilo da 1999. godine osnuje firmu "The Real Monica" i prodaje tašne. Posle skandala je promenila nekoliko poslova, a između ostalog vodila je i nekoliko emisija, pojavila se u HBO seriji "Monika i crno i belo". Pojavila se epizodno u nekoliko serija, pisala je kolumnu za "Veniti fer" i bila je prisutna u javnosti.

Oslabila za milion dolara
Pošto je bila bucmasta, Monika je dobila milion dolara da oslabi od jedne kompanije. I uspela je.
Samo je za autobiografiju dobila pola miliona dolara

Od sredine 90-tih, kada se dogodio skandal, do danas uspela je da inkasira 1,5 miliona dolara. Ona je jedna od prvih osoba koja je uspela da zaradi na reputaciji koju joj je uništio internet.

Pročitaje još: NEVEROVATNA priča o ambasadoru Mijatoviću: Kako je vidovnjakinja u Londonu PROREKLA zlu sudbinu SRPSKOG KRALJA

Samo je za knjigu "Monica's Story", koja je objavljena 1999. godine dobila avans od pola miliona dolara. 

Pročitajte još: Široke nogavice i roze torba: Kako je Anastasija Ražnatović iskombinovala sve prolećne trendove (FOTO)

Monika je, pojavljujući se u nekoliko tok-šou emisija, dobila milion dolara. Isto toliko je zaradila i govoreći na raznim događajima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas