Oglas
· · Komentari: 0
MODNI DETALJI

Morate ga PONETI OVE SEZONE! Ivanka Tramp je DANAS IZMAMILA UZDAHE kada se pojavila u njemu (FOTO)

Jesenja moda ove godine obiluje modnim detaljima svetlih boja, a u kolekcijama gotovo svih brendova dominira i svetlo plava nijansa

1603912390_Ivanka.png
Foto: ScreenshotInstagram/ivankatrump
Oglas

Kaputi, kaputi...nikada dosta kaputa u ormaru svake žene! Posebno kada sa početkom nove sezone zagospodari novi trend, bilo da je reč o kroju ili boji ovog omiljenog komada za prve hladne dane koji dolaze sa zimskom sezonom.

Pročitajte još: Elegantna, odmerena i uvek u trendu: Ovaj stajling Dženifer Lopez izazvao je lavinu komentara (FOTO)

Ove godine, asfaltom tamnim asfaltom dominiraju svetle nijanse. Ovo se posebno odnosi na moderne kapute, različitih krojeva, među kojima se ove sezone izdvaja svetlo plava nijansa.

Pročitajte još:  Ovo je NAJPLAĆENIJA GLUMICA na svetu: Prestigla je čak i Anđelinu Džoli

Pročitajte još: Kanje Vest čitav dan objavljuje IKONE SVETOG ĐORĐA I ARHANGELA MIHAILA - čeka se komentar Kim Kardašijan

Poznate dame, koje se smatraju kraljicama stila već su ponele ove komade i još jednom potvrdile da su modne kuće, koje su u svoju ponudu ove sezone uvrstile bebi plave kapute, napravile pun pogodak. Tako se Ivanka Tramp danas pojavila na jednom gostovanju, u okviru predeseničke kampanje u Severnoj Karolini u nežno plavom kaputu i sve prisutne ostavila bez dana.

Kaputi u ovoj boji odišu nežnošću, sofisticiranoću, daju utisak čistoće, nežnosti i prijateljski orijentisanih osoba, koje ih ponesu. U njima se posebno ističu i moderni korojevi, ali odlično se kombinuju i sa oversize modelima.

Pročitajte još: Šta govori izbor HALJINE Melanije Tramp na poslednjoj predsedničkoj debati? (FOTO)

I za kraj, ali ne i manje bitni i popularni, i ove godine nosiće se teddy kaputi, koji su prošle godine osvojili srca ljubiteljki mode. Naravno, u plavoj boji!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas