· · Komentari: 0
enterijer

Mornarsko plava i tapete za stvaranje ELEGANTNOG DOMA

Stvaranje doma koji odiše elegancijom, lakše je nego što možete i da zamislite.

1601552237_Depositphotos_217078442_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Svakako ako sledite preporuke stručnih dizajnera enterijera. Bez obzira da li ste ljubitelj viktorijanskog stila, kreiranje doma kroz koji se proteže elegancija treba da bude vaš cilj kako bi se u datom prostoru uvek osećali prijatno i komforno.

Neretko se međutim dešava da samo jedan pogrešno postavljen komad nameštaja ili dekoracija u prostoru mogu da učine kompletan prizor neprivlačnih i odvuku vas za rukav u pravcu kom se niste nadali. Stvaranje kohezivnog i otmenog prostora je jednostavno, a mi ćemo vam danas pokazati kako to da uradite.

Foto: Deposit

Pročitajte još: Da li su SVILENE JASTUČNICE stvarno TAKO DOBRE

PREFARBAJTE KUHINJSKE ORMARIĆE

Ako je vaša kuhinja poprilično zastarela i ako vam pri tom renoviranje kuhinje zvuči kao prevelika investicija, obradovaće vas vest da uz vrlo malo truda možete svojoj kuhinji podariti elegantan izgled. Farbanje ormarića u belu ili neku drugu neutralnu boju potpuno će transformisati dati prostor.

PROMENITE RUČKE NA ORMARIĆIMA

Mali ali sasvim dovoljan potez zamene ručki na kuhinjskim ormarićima može učiniti čuda u prostoru. Posebno preporučljive su ručke u boji brušenog zlata uz dodatak u vidu slavine iste boje, što će vašu kuhinju oplemeniti elegancijom.

POSTAVITE TAPETE U KUPATLU

Tapate na zidu su posebno popularne ove sezone, a ako ih negde sa lakoćom možete postaviti onda je to zid ženskog kupatila. Birajte neki upečatljiv otisak ili šablon, koji će razbiti monotoniju i prostor učiniti daleko elegantnijim.

Pročitajte još: "Unesite" JESEN u uređenje SPAVAĆIH SOBA

Foto: Deposit

ZAMENITE OKVIR VAŠEG KUPATILSKOG OGLEDALA

Ogledala bez okvira kao i ona sa jednostavnim ravnim ivicama više ne skreću pažnju na sebe kao nekada. U prvom planu su sada okviri koji iza sebe imaju neku lepu priču. Napravljeni od drveta, gipsa, metala ili nekog sličnom materijala oni u kupatilski prostor unose izvrsnu svežinu.

ODABERITE MORNARSKO PLAVU ZA SVOJE ZIDOVE

Boja čini veliku razliku u prostoru. Odabir mornarsko plave nijanse može dovesti do povezivanja stvari u prostoru na vrlo suptilnom nivou. Ova boja sa lakoćom postaje fokusna tačka u prostoru i cela priča oko nje se predaje eleganciji.

Pročitajte još: Isprobala je trik za ČIŠĆENJE ZAGORELOG POSUĐA: Rezultati su fantastični

ISKORISTITE SVOJE BELE ZIDOVE

Beli zidovi u prostoru vam daju obilje mogućnosti. Oni su savršena podloška za umetnička dela, police i sve drugo što želite da istaknete. Iskoristite njihovu moć i svoj enterijer zaokružite na elegantan način.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.