· · Komentari: 1
Ekskluzivitet

Možete da ga kupite iz fotelje ali samo ako ste veoma brzi jer ih ima svega DESET!

"Lamborgini aventador SVJ" sad dobio još žešću verziju "ksago edišn"

1595323709_lambo-n.jpg
Foto:"Lamborgini"

Da biste kupili "Lamborgini" ne morate da idete u neki od salona širom sveta, ne morate da skoknete ni u sedište kompanije u Santa Agati pokraj Bolonje ako želite da imate "nešto posebno" na svom "Lambu".

Dovoljno je da koristite "Lamborginijev " program  "AD Personam" i da video pozivom odete u "Personam studio" gde će vam na usluzi biti prava armija konsultanata!

Foto:"Lamborgini"

Prvi automobil kojeg ćete tako moći da kupite je "lamborgini aventador super veloče jota" ali u još ekskluzivnijem izdanju "ksago edišn" koja će biti napravljena u samo deset primeraka!

- Oduvek smo nalazili načine da podržimo naše klijente što bolje - kaže Đovani Perosino, šef Komercijale ove kompanije - I dalje ćemo srdačno dočekivati klijente u Santa Agati ali očekujemo da ćemo imati oko 120 klijenata do kraja ove godine u "AD Personam studiju".

Pročitajte još:"Mercedes" slavi 40. godina svog "Papamobila", a mi podsećamo: PAPA I U AUTU IZ KRAGUJEVCA! (VIDEO)

Dakle, ako imate dvoljno novca, ispunjavate još neke kriterijume koje traži "Lamborgini" onda možete da preko video programa jednostavno personalizujete svog "Lamba" kako god vi poželite. Pritisnete na kraju "OK" i sačekate isporuku!

Foto;"Lamborgini"

Samo da podsetimo da osnovna verzija "lamborgini aventadora SVJ" ima motor od 6,5 litara radne zapremine, da ima 12 cilindara i 759 "konjskih snaga". Do stotke stiže za 2,6 sekundi i ima maksimalnu brzinu od oko 340 km na čas.

Pročitajte još:Japanci napravili najatraktivniju verziju najprodavanijeg vozila na svetu! (FOTO)

Cena mu je 521.256 dolara. Koliko će koštati "specijalna edicija" zavisiće od želja kupaca.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.