Oglas
· · Komentari: 0
MIROĐIJA

Muči vas nadimanje, neprijatan ZADAH i često ŠTUCATE - evo jednostavnog LEKA

Mnogi se žale da imaju problem sa varenjem i nadimanjem, ali i sa štucanjem, koje ponekad nisu u stanju da zaustave bez obzira na razne metode koje primenjuju.

Depositphotos_8228251_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Zagovornici tradicionalne medicine za rešenje ovih tegoba kao lek nude mirođiju, prijatnu začinsku biljku aromatičnog mirisa i ukusa.

Pročitajte još: ZAČINI UMESTO LEKOVA: Kućnu apoteku vam može zameniti ŠPAJZ

Za bolje varenje i protiv nadimanja pripremite čajnu mešavinu od po 20 grama plodova mirođije, anisa i kima. Od tog sadržaja uzmite kašiku i prelijte sa 200 mililitara ključale vode. Posudu sa čajem odmah poklopite, držite 30 minuta na šporetu, ali ne sme da vri. Nakon toga čaj procedite i pijte posle jela.

Za gasove i neprijatan dah preporučuje se etarsko ulje od mirođije.

Za uklanjanje gasova i neprijatnog daha preporučuje se etarsko ulje od mirođije. Da biste postigli željeni efekat stavite 10 kapi ulja na kocku šećera i pojedite, a zatim popijte čašu vode. Protiv lošeg daha možete i da žvaćete svežu mirođiju.

Pročitajte još: Ako imate problem sa zubima, svakog jutra, 20 minuta mućkajte u ustima ulje i videćete neverovatnu promenu

Za lek protiv štucanja prelijte četiri kašičice plodova ili dve kašičice usitnjene sveže ili suve mirođije sa 250 mililitara proključale vode. Ostavite poklopljeno od tri do četiri minuta, a zatim procedite i nezaslađeno pijte, kad god se javi problem.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas