Oglas
· · Komentari: 0
POTRESNO

Muk na Novom groblju: Supruga Ivana Bekjareva zanemela od bola, utehu joj pružaju glumci i rođaci (FOTO)

Potresne scene na u kapeli na Novom groblju

1605968805_bekjarev_sahrana_21112020_0004.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Ivan Bekjarev sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Supruga koja je sve vreme u kapeli stajala sa sinom Vanjom pored kovčega, sve vreme je bila nema i slomljena od bola.

Pročitajte još: Svetlana Bojković se emotivnim govorom oprostila od voljenog kolege: " Bolan je ovaj trenutak rastanka. Dragi moj druže, ostaješ zauvek u našim srcima"

Malo utehe pružali su joj prisutni rođaci i glumci, koji su prilazili da izjave saučešće.

 Među prvima od kolega koji je došao da oda počast je Radoslav Zelenović. Od ličnosti sa javne scene, poslednje "Zbogom", velikom glumcu, došli su da kažu i bivši ministar Zoran Đorđević, Tamara Vučković, glumica Svetlana Bojković, Eva Ras, Olivera Viktorović, Marijana Mičić, Iva Štrljić i Saša Joksimović, inače nekadašnji učesnici Bekjareva, Marijana Mićić, Dejan Tončić, Vladimir Kerkez, Stevan Piale, Jelena Matijašević kao i mnogi drugi...

Foto: Novosti/V.Danilov

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas