Oglas
· · Komentari: 0
CIPELE

IDEALNE I ZA JESEN: Ovog leta su se najviše nosile MULE! Kreatori su ponudili i svoje NAJBOLJE verzije (FOTO)

Ovo su jedine papuče u kojima žena uvek izgleda elegantno.

1593423477_papuceJelena.jpeg
Foto: A. M.
Oglas

Ove papuče su se nosile još u starom Rimu, ali u Evropi nisu popularne do 16. veka. Ponovo su postale popularne zahvaljujući lepoticama sa Bliskog istoka.

Pročitajte još: BAKIN ŠTRIKERAJ će ovog leta vredeti kao suvo zlato, evo i za šta će vam trebati

Gotovo da ne postoji modni kreator koji nije ponudio svoju verziju "mulo papuča". Reč je ravnoj obući, pokrivenih prstiju i otvorene pete. Najčešće ima kaišić preko risa i iz daljine deluju kao da žena nosi mokasine.

Proglašene su cipelama godine 2017. Ipak, moderne su postale tek ovog leta.

Udobne Foto: Youtube/ screenshot Lizzy Hadfield
Slažu se sa pantalonama, suknjama, bermudama, pa i večernjim haljinama!

Veoma su udobne, slažu se sa suknjama, pantalonama, bermudama, pa i večernjim, dugačkim haljinama. Mogu biti u svim bojama i sa najrazličitijim ukrasima.

Većina kreatora je ponudila svoju verziju mulo papuča, pa se tako kupiti u srebrnoj boji, sa animal printom, ukrašene zlatnim šljokicama, cvećem, bobicama, kockicama...

Mulo papučama su novi život udahnuli Italijani, a prvo su se pojavile u Veneciji. Uostalom, u Italiji se mulo papuče, zahvaljujući blagoj klimi, nose veći deo godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍😍😍😍😍😍😍😍 . . . . . #boatarde #mule #novidades #news #shoes #loveshoes #calçados

A post shared by LOJA CARÍCIA 👠👜 (@caricia_oficial) on

Pročitajte još: Pronađite idealan model FARMERKI, koji idealno pristaje uz vašu FIGURU

Postoje i muške mulo papuče i veoma su elegantne, a nose se uz bermude ili pantalone sa podvrnutim nogavicama.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas