· · Komentari: 0
MUŠKA MODA

MUŠKA SUKNJA potpuni hit ove sezone: Jači pol odlepio za ovim odevnim predmetom (FOTO)

Muškarac u suknji? Potpuno nezamislivo, ali je definitvno ove sezone u trendu

1626693398_muska-moda.jpg
Foto: Printscreen Youtube/ Kennen Navarro

Muške mini suknje našle su među deset najtraženijih odevnih predmeta jačeg pola.

Pročitajte još: Istorijski modni detalj se vratio: Zašto su PUF RUKAVI nezaobilazni ove sezone? (FOTO)

Iako je ovaj modni detalj vezan za žene, ekspanzija muških suknji počela je 2018. godinezahvaljujući dizajneru Tom Braunu.

Muške suknje su ove sezone potpuni hit

Naime, ovaj poznati dizajner je svoje manekene obukao u mini suknje na svojim revijama, što mu se na kraju veoma isplatilo. Ovaj odevni predmet našao se među 10 najtraženijih, jer su muškarci počeli da kupuju suknje više nego ikad pre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)

Sve više u svetu mogu se na ulici videti u raznim modelima, od mini suknji do dugih, bez obzira da li je u pitanju neki poznati brend ili ne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)

- Mislim da su suknje uvek bile u trendu, ali to što ih muškarci zapravo kupuje je napredak - izjavio je poznati novinar Kristian Alerie za Vog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.