Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Muž joj se verio drugom ženom, a onda je usledila dosad NEVIĐENA OSVETA - Tamara je imala i PAPIR

Kada je žena otkrila da joj suprug vodi dvostruki život, odlučila je da mu se osveti

1597057941_Depositphotos_239101024_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Supružnici su bili veoma bliski, ali su nakon njegovog unapređenja na poslu počeli da se udaljavaju.

Pročitajte još: U jednom od omiljenih letovališta Srba ako ispoštujete OVAJ USLOV, rezervacija će biti JEFTINIJA

Foto: Despositos

Duže vremena je provodio na radnom mestu, često je išao na poslovna putovanja, a odsutan je bio i nedeljom. Iako ništa nije sumnjala, odnosi su zahladneli. Pokušali su da premoste ovaj period, ali je ona uglavnom bila povređena. Kada je bio kod kuće, vreme je provodio za kompjuterom, pravdajući se da mora da radi, ali ona je znala da izbegava razgovor sa njom. Jedne večeri, nakon što je zaspao gledajući TV u drugoj sobi, sve se promenilo.

Kada je krenula da mu skloni laptop sa krila, videla je poruku  i tada je znala da je njihov brak gotov. 

- Nedostaješ mi, požuri kući - pisalo je u poruci. Pažljivo je odnela računar u drugu sobu i pročitala poruke koje su je ostavile u šoku. Ne samo da je imao drugu, već se i verio sa njom.

Nakon što sam saznala sve,  odlučila sam da se osvetim čim je otišao na jedno od svojih dugačkih putovanja
Foto: Desposit

- Dan nakon što je otišao, kontaktirala sam agenta za prodaju nekretnina i rekla joj da želim brzo da prodam svoj dom po dobroj tržišnoj vrednosti da bih osigurala trenutnu prodaju - rekla je povređena žena i dodala da je nije sprečavalo da proda kuću jer je sve bilo na njeno ime.

A nakon što je za dobru cenu prodala kuću, nastavila je mužu da šalje uobičajene poruke. 

Ona je otvorila poseban bankovni račun, na koji je polovina para odmah legla, a samo dan pre nego što će se on vratiti kući, druga polovina legla je na njihov zajednički račun u banci. 

Pročitajte još: LJUBAV NA PRVI POGLED: Otkrijte „more sa sedam boja“ i na njemu luksuz koji osvaja zauvek (FOTO)

- Nisam bila tamo, da vidim kako je reagovao kada je ugledao strance u kući. Bila sam na krstarenju sa svojim drugaricama. Mogu da zamislim kako je bio lepo izenađen, kada je saznao da kuća pripada Džošu i Tamari, a oni su imali i papire da to dokažu. Tada se preselio za stalno kod svoje devojke u Kanadu i još me nije kontaktirao oko papira za razvod - zaključila je ova dama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas