Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

Muž joj stalno govori da ima dvoje dece sa komšinicama, ali ova nesrećna žena ni sama ne zna šta je istina: "Zbog moždanog udara često zaboravlja ko sam ja"

Jedna žena preživljava pakao zbog supruga koji je nakon moždanog udara počeo da zaboravlja stvari

1620459293_capl.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Žena iz Britanije u braku je bila  25 godina i sa bivšim suprugom ima dva sina. Nakon razvoda, ostali su u prijateljskim odnosima, a nakon što je doživeo moždani udar, odlučila je da ga pozove da živi sa njima.

Pročitajte još: Nada za UNAKAŽENA LICA vojnika - Maske Ane Kolman Lad! (FOTO/VIDEO)

Njen bivši mužod tada je jako zbunjen. Često zaboravlja gde se nalazi i ko je ona, ali ponekad ima momente kada se priseća prošlosti.

- Jedno veče počeo je da plače. Pitala sam ga šta nije u redu sa njim, a on mi je rekao da više ne može da živi s krivicom i da nešto mora da mi prizna. Otkrio je da me tokom braka nekoliko puta prevario, a dva puta je neplanirano dobio dete e s drugim ženama. Rekao je da se radilo o našim komšinicama i da je siguran da su njegovi sin i ćerka još uvek u našem kvartu - kaže nesrećna žena i dodaje:

Sinovi su shvatili da im nešto sakriva, a ona smatra da deca zaslužuju da znaju, ako imaju još braće i sestara

- Ostala sam bez teksta i otišla iz sobe. Kada sam se vratila, pitao me ko sam ja. Sada ne znam da li je govorio istinu i da li ta deca stvarno postoje. Kada sam ga podsetila na taj razgovor, rekao je da se ničeg ne seća. Veliki problem je saznati, kada je prisutan, a kada nije - dodala je.

Pročitajte još: Korona joj je uništila život: Bila je potpuno zdrava, a sada je dobila novih 7 dijagnoza (VIDEO)

- Van sebe sam, teško mi je da se pomirim sa time da možda nikada neću saznati istinu- zaključila je.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas