Oglas
· · Komentari: 0
RAZOTKRIVAMO

Na kioscima je novo TREĆE OKO: Šokantno! Zabranjuju Ajku da govori?

Pročitajte samo u Trećem oku...

pjimage-5ec4f5aa539e4.jpg
Oglas

Dejvid Ajk je jedan od retkih koji se usuđuje da javno kritikuje i razotkriva moćne korporacije koje upravljaju svetom. Naljutio je i protiv sebe izazvao mnoge moćnike (knjiga koju je napisao specijalno za srpsko tržište, u izdanju Novosti, zove se “Svet u šaci moćnika”). Ovih dana svetski cenzori ukinuli su mu Jutjub kanal i Fejsbuk stranicu. 

Šta je to Dejvid Ajk otkrio što je naljutilo svetske moćnike? Pročitajte samo u Trećem oku... Da li je tačno, a Ajk tvrdi da jeste -  da Nemačka radi na tome da legalizuje silovanje za muslimanske počinitelje! Ajk je na svom Jutjub kanalu izneo niz dokaza o opasnostima 5G telefonije i razotkrio opasnu igru laži i prikrivanja o virusu korona... 

Sve što ste želeli da saznate, a nemate koga da pitate, možete naći u TREĆEM OKU, najtiražnijem srpskom časopisu za granična područja nauke.

Ne zaboravite TREĆE OKO vidi sve!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas