· · Komentari: 0
KORISNO

Na ovom ostrvu nema virusa korona, a nude zanimljive poslove (FOTO)

Nalazi se u Devonu, jugozapadnoj regiji Engleske.

1608895174_Depositphotos_197199820_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Ako ne želite da razmišljate o virusu i o trenutnoj situaciji, možda ćete želeti da se prijavite za jedan od ovih poslova. 

Ostvo Lundi, koje se nalazi na severnoj obali Devona, u potrazi je za pet čuvara koji će pomoći u očuvanju i upravljanju zemljišta. Uprkos neplaćenim funkcijama, ovo ostaje prilično sanjiv predlog, jer ostrvno nije imalo slučajeve virusa korona, što znači da oni koji tamo žive mogu da izbegnu ograničenja Kovida.

Pročitajte još: Grad duhova koji nestaje: Nekadašnje rudarsko mesto zarasta u drveće! (VIDEO)

Prijavu za radno mesto uglavnom popunjavaju studenti koji su završili obaveze ili su diplomirali, ali otvoreno je za sve koji vole ovakav posao.

Foto: Depozit

Kvalifikacije nisu potrebne. Moraćete da budete "izdržljive prirode", kako glasi u oglasu za posao, jer radni dani mogu da budu "dugi i u raznim vremenskim uslovima". Oglas sugeriše da bi ovaj posao bio pogodan za nekoga ko želi da se "skloni iz grada i živi na malom izolovanom ostrvu". Računaju da će svako kome je dosta gradskog života biti spreman za ovakav izazov. 

Foto: Depozit

Ovo je volonterski posao koji podrazumeva život u prirodi, gde ćete biti okruženi kopnom i morskim pejzažima, zanimljivim i promišljenim ljudima. Posao uključuje nadgledanje divljih životinja na ostrvu, uključujući i morske ptice i foke. Onaj ko se bude istakao u poslu moći će da pomaže upravnom timu i u opštim ostrvskim dužnostima kao što su pomoć u ostrvskom pogonu za reciklažu, održavanju kuća i posete stanovništva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F A I N E (@fainecreative)

 

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.