· · Komentari: 0
BAKINA KUHINJA

Na prvi pogled izgleda kao pita, ali... Probajte zapečenu testeninu sa KOBASICOM, oduševićete se (VIDEO)

Zanimljivo jelo, lako za spremanje odličnog ukusa. Uživaćete!

1614929505_20210304_131829.jpg
Foto: Privatna arhiva

Potrebno je:

  • 300 gr testenine 
  • 2 jaja
  • 200 gr sira tvrđeg
  • 200 ml kiselog mleka
  • 50 gr suvih kobasica
  • malo ulja
  • kačkavalja
  • peršunov list

Pročitati još: Brz doručak ili večera: Danas pripremamo neprevaziđene kiflice (FOTO/VIDEO)

Priprema:

Skuvati testeninu ne baš sasvim i ocediti je. U činiju razmutiti jaja, dodati kiselo mleko, kockice kobasice, 50 gr kačkavalja rendanog i izmrvljen sir. Dodati nekoliko kašika maslinovog ulja i malo soli.

Foto: Privatna arhiva

Na kraju ubaciti seckan peršun i mleveni biber i izjednačiti. Tepsiju podmazati uljem i sipati testeninu i malo je poravnatii.

Pročitajte još: Zdrav i ukusan ručak za celu porodicu: Danas pripremamo piletinu sa povrćem (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Preko testenine sipati spremljen nadev, pa protresti da dođe između testenine. Odozgo dodati malo još mrvljenog sira i rendanog kačkavalja. Peći u rerni na 220 stepeni oko 30 min. Vrhunsko.

Pročitajte još: Savršen delikates: Ne možete odoleti neprikosnovenom Čoko oranž čizu (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: ŠTRUDLA SA KOBASICAMA i kačkavaljem: Zvuči ukusno, a potrebno vam je oko 20 minuta za pripremu (RECEPT)

Uživajte!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.