Oglas
· · Komentari: 0
USNE

OTKRIVAMO VAM: Kako da na PRIRODAN NAČIN dobijete PUNIJE USNE

Nabavite čačkalicu koja na vrhu ima konac za zube i karmin i dobićete usne iz snova.

lips-1690875_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ne postoji devojka koja ne želi da ima pune, sočne usne. Nije rešenje u operaciji, jer se moda menja, a istorija uči da su trendovi uvek odlazi u krajnost i da će posle debelih usana ponovo biti poželjne - normalnih kontura.

Pročitajte još: Potpuni HIT ili najveća BIZARNOST? Da li biste i vi svojoj kosi uradili OVO?!

Jedan od načina da se poveća volumen usana je piling četkicom za zube. Naime, četkica se umoči u šećer, a onda se energičkim pokretima trljaju usne. Ubrzo će usne reagovati i blago oteći. Namažu se prvo olovkom, pa karminom.

Drugi način je manje bolan za usne. Nabavite čačkalicu koja na vrhu ima konac za zube. Prevucite je preko karmina i napravite prvu liniju na gornjoj usni, ponovo namažite, pa drugu i na taj način oivičite usne. Namažite tamnim, pa svetlijim karminom.

Pročitajte još: ŠTA JE, BRE, OVO? Devojke poludele za novim trendom: Nokti kao OTVARAČ ZA FLAŠU! (Foto)

Osnovno pravilo kako da usne izgledaju što bujnije je korišćenje što svetlijih nijansi. Šljokice i sjaj su poželjni, a mat nijanse nikako. Takođe, ne treba prvo iscrtavati usne tamnom olovkom, jer će vizuelno ograničiti njihovu veličinu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas