· · Komentari: 0
SLIP HALJINA

MODNI HIT OVE JESENI: Evo na koje sve načine možete kombinovati SLIP HALJINE (FOTO)

Jesen je zakucala na naša vrata i donela nam neminovnu potrebu za promenom garderobe.

1599732200_Capture-haljina.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / bloomwithzum

Ostavili ste po stranI većinu letnje garderobe i zagrlili svoje omiljene lagane džempere, ali jedan detalj se još uvek može naći u toj famoznoj jesenjoj priči, iako mu obično tu nije mesto. Reč je o neodoljivoj slip haljini. Spavaćica - haljina, kao stvorena je za izražajan jesenji autfit.

Ako ste poput mnogih nakon otkrića nošenja donjeg rublja kao garderobe u javnosti rešeni da ove jeseni zablistate, imamo za vas predlog – uklapanje slip haljine sa vašom jesenjom garderobom.

Esencijalna slip haljina je vanvremenski komad odeće, koji čini se nikad neće izaći iz mode. Ako ste sa tugom u očima mislili da se morate rastati sa njom kad malo zahladi, biće nam drago da vas razveselimo. Ne morate! Možete je nositi i tokom rane jeseni, a evo i kako.

Pročitajte još: Obucite HALJINU koja kaže: ŽELIM da PUTUJEM!

SLIP HALJINA I MAJICA KONTRASNE BOJE

Ako volite lagane rolke ili jednostavne jednobojne majice uskih rukava, potražite one jednostavne i sparite ih sa vašom omiljenm slip haljinom.

Besprekorno elegantan izgled možete stvoriti kombinujući crnu rolku sa haljinom zlatnog tona.

A ukoliko ste više raspoloženi za opušten izgled ove jeseni, samo prebacite vaš omiljeni duks preko ove haljine i uskočite u vaše omiljene čizme. Takođe sve varijante labavih džempera možete nositi preko ove haljine, koja će doprineti vašem neodoljivom izgledu.

Pročitajte još: NIKAD SE NE ZNA: Nosite OVE boje i pozitivne stvari će vas same pronaći

SLIP HALJINA + BLEJZERI, JAKNE I KAPUTI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me: 99% of the time in front of a camera. http://liketk.it/2sHMI #liketkit @liketoknow.it

Objava koju deli Zumreta (@bloomwithzum) dana

Jesen polako stiže, i može postati iznenađujuće hladno naročito u večernjim satima. U tom pogledu preko vaše omiljenje slip haljine trebaće vam neki lagani blejzer, jakna ili kaput. Mantili šireg spektra kao i sakoi savršeno se slažu sa ovim fantastičnim haljinama. Teksas ili kožna jakna - izbor je na vama, a u oba slučaja izgledaćete famozno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.