Oglas
· · Komentari: 0
REBUS

Najava dolaska? Proveo sam vreme sa misterioznim MONOLITOM iz američke pustinje

Iako tvrde da nije vanzemaljskog porekla, američke vlasti nisu dozvolile pristup.

Oglas

Monolit koji se prošle nedelje misteriozno pojavio u Utah (SAD) misteriozno je nestao. Netragom.

Pročitajte još: Naučnici potpisuju peticiju PROTIV slanja poruka u SVEMIR: Misle da su vanzemaljci pretnja za nas?!

Foto: Youtube/ screenshot Bloomberg Quicktake: Now

Da li je reč o umetničkoj instalaciji - pita se većian ljudi. Međutim, ima i onih koji misle da je to poruka iz svemira. Jedno je sigurno, pojava misterioznog monolita previše podseća na scenu iz filma "Odiseja iz svemira 2001" u kojem je monolit iz svemira doneo veliku promenu na Zemlji.

Pojavio se preko noći, a našli su ga radnici.

Metalni monolit, visok tri metra i savršeno gladak, preko noći se 18. novembra pojavio u pustinji Utah. Primetili su ga radnici iz helikoptera, sleteli i odmah snimili kamerom. Javnost se zainteresovala i odmah su počele priče da je to, možda, struktura koja je stigla iz svemira.

U Rumuniji Foto: Youtube/ screenshot theSun
Na isti način je nestao - tokom noći, ali se pojavio na drugom mestu!

Kako se pojavio, tako je i nestao - preko noći. Međutim, iste noći je nikao na drugom mestu u nama susednoj Rumuniji!

Pročitajte još: Po naređenju tajnih sila CAR je ŽRTVOVAN: Crkva tvrdi da su ROMANOVI ubijeni na RITUALAN NAČIN

Američki stručnjaci iz Biroa za upravljanje zemljom (BLM) su objavili da monolit nije vanzemaljskog porekla. Ipak, lokalna vlast je odmah zabranila pristup metalnoj ploči.

- Bilo je prelepo provesti nekoliko trenutaka u tišini sa monolitom - rekao je Dejvid Surber, jedan od retkih hajkera koji je uspeo da stigne do monolita.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas