Oglas
· · Komentari: 0
ENIGMA

Najbolje čuvana tajna SAD u kojoj je učestvovao TESLA: Brodove su vraćali kroz vreme, a decu slali u budućnost!

Glasine da je američka vlada sprovodila eksperimente u vezi sa psihološkim ratovanjem u Mauntouku i Herojevom kampu šire su se osamdesetih godina 20. veka. Onda je Preston B. Nikols, svedok i učesnik, odlučio da progovori i sve detaljno opiše.

1609620522_Nikola-Tesl.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Hempton, mestašce na istočnom kraku Long Ajlenda, u predgrađu NJujorka, čini malo verovatnim mestom za traženjem zavere vlade SAD koja uključuje kontrolu uma, putovanje kroz vreme, otmicu dece i eksperimente sa halucigenom drogom.

Ipak, mnogi smatraju da je Herojev kamp, vojna baza sa sedištem kraj Hemptona (koja je danas zatvorena) nekada bila mesto jezivih eksperimenata na ljudima, koji se mogu uporediti sa zverstvima koje su nacisti počinili u koncentracionim logorima.

Pročitajte još: Naučnici potpisuju peticiju PROTIV slanja poruka u SVEMIR: Misle da su vanzemaljci pretnja za nas?!

Filadelfijski eksperiment
 Brod je zaista negde otišao, a nakon što je vojska saznala za negativne efekte prekomerne izloženosti tzv. "gore-dole" efekta, koji se javlja prilikom putovanja kroz vreme, ugasila je projekt. Holivud je obradio ovu priču u serijalu "Najčudnije stvari". I film "Filadelfijski eksperiment" adaptiran je na osnovu knjige o ovoj zaveri i prati dva mornara na razaraču "Eldridž".

Glasine da je američka vlada sprovodila eksperimente širile su se osamdesetih godina 20. veka. Preston B. Nikols (1945-2018), svedok i učesnik, u knjizi "Projekat Mauntouk, eksperimenti sa vremenom" (1982), detaljno opisuje eksperiment u kome je bio vrsta "zamorca", ali i njegov put kroz vreme.

Mornarica nije priznala eksperiment, ali jesu da su uspeli da pošalju brod kroz vreme...

Javili su se i drugi svedoci i svi pričaju o incidentu 1983. godine, koji je započeo tokom Drugog svetskog rata. Naime, oktobra 1943. američka vojska je navodno sprovela tajne eksperimente u namenskom brodogradilištu u Filadelfiji da bi onemogućili nacistički radar . Mornarica nikada nije priznala nijedno od ovih ispitivanja ali je, navodno,1955. godine, priznala da je brodove učinila nevidljivimza radare, a izazvali su i putovanje bojnog broda kroz vreme!?

Brod je otišao u budućnost Foto: Piksabej

Tokom eksperimenta brod je otišao 40 godina u budućnost. Dva eksperimenta, projekt Mauntouk i Filadelfija se povezuju kroz vremensku crvotočinu, a generatori na "Eldridžu" i dalje su održavali portal vremeplova otvorenim od 1984. godine.

Pročitajte još: DVE godine su putovali do SRBIJE, a kada je došla CRVENA ARMIJA uništili su OFICIRSKE uniforme (FOTO/VIDEO)

Nakon filma "Eksperiment iz Filadelfije" Al Bilek je otišao kod psihijatra i uspeo je da hipnozom otkrije potisnuta sećanja.Otkrio je da mu je pravo ime Edvard Kameron i da je radio na Filadelfija eksperimentu sa bratom Dankanom Kameronom. Tvrdio je da je Nikola Tesla smislio kako da učini bojni brod "Eldridž" nevidljivim, i pritom je otvorio vremensku crvotočinu u budućnost. Braća su bila na brodu...

Teorija 11
U knjizi Nikols piše o eksperimentima sa dečacima, a neki od njih su poslati portalom u nepoznato vreme. Serijal "Najčudnije stvari" ovo naziva "Teorijom jedanaest" sugerišući eksperimentisanje sa 11 maloletnika. U Nikolsovoj knjizi oteti mališani su poznati kao Mauntouk dečaci.
Tesla je otvorio crvotočinu!

Nikols u pomenutoj knjizi piše da je radio u Herojevom kampu na tajnim eksperimentima. Tvrdi da je sedamdesetih godina radio je sa Bilekom na "Mauntouk fotelja", delu nameštaja koji je koristio elektromagnetiku za pojačavanje psihičkih moći.

Dankan je ušetajuća duša, medijum...

Utvrđeno je da je Dankan Kameron (1951-2018) verzija dečije "ušetajuće duše" rođene 1963. godine; ima psihičke moći i postao je fokus mnogih eksperimenata na stolici Mauntouk. Očigledno je Dankan mogao da manifestuje predmete samo razmišljajući o njima dok je sedeo na specijalnoj stolici. Jedan od opisanih eksperimenata nazvan "Videće oko" rađen  je sa naopako okrenutim vremenskim portalom. Sa pramenom kose ili drugim odgovarajućim predmetom u ruci. Dankan je mogao da vidi kroz druge ljude bilo gde na planeti u bilo kom trenutku.

Pročitaje još: Zašto dajemo POKOJNIKU 40 dana? Fantomski DNK dokazuje POREKLO čoveka koje će mnoge UPLAŠITI

Portali i dečaci
Od mnogih bizarnih priča o onome što se dogodilo u Herojevom kampu, Netlfiksov TV-serijal koristi samo tri osnovna elementa: portale, čudovište i decu sa psihičkim moćima.

Koja je Teslina uloga? Foto: Piksabej

U jednom trenutku, međutim, nadređeni Nikolsu su rekli da uključi stolicu i ostavi je u radu do 12. avgusta 1983. Kako priča, uključivanjem druge mašine za putovanje kroz vreme, projekat Mauntouk je uspešno stvorio vremensku crvotočinu do 1943. godine, sa ulazno-izlaznom snagom na oba kraja. Tako su Ed i Dankan Kameron iz 1943. godine prošli kroz portal i desilo se ono što je opisao Al Bilek.

Oprema je razbijena i baza zacementirana.

Nikols je morao da razbije svu opremu koja je pokretala stolicu Mauntouk. Potom su zaposlenima isprali mozak i 1984. godine donji nivo baze napunili cementom.

Pročitajte još: Kada je PUTIN seo na OVU STOLICU svi su znali da će biti prvi čovek RUSIJE (FOTO)

Neka svedočenja preživelih pominju vanzemaljske oblike života, kao i gigantske guštere ili ekstra-dimenzionalna bića koja se pojavljuju u humanoidnom obliku napravljenom od šupljeg stakla. U igri je i element putovanja kroz vreme koji se povezuje sa eksperimentom iz Filadelfije, teorijom zavere koja je pokrenula sve priče o Mauntouku.

Da li je stvarno obustavljen eksperimetn?

Mnogi smatraju da su eksperimenti, koji se bave širenjem ljudske svesti, još uvek traju negde od 2008. godine, kada je pronađen neidentifikovani trup nepoznate i dotada neviđene životinje na plaži Long Ajlenda, nazvane monstrum iz Mauntouka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas