· · Komentari: 0
PROMO

NAJBOLJI DOMAĆI HITOVI NA JEDNOM MESTU: Aplikacija Blakan Music donosi vaše omiljene pesme regionalnih izvođača!

Izdavačka kuća "City Records" već 24 godine svojim stilom, savremenošću i kvalitetom diktira trendove u popularnoj muzici na ovim prostorima.

1622030256_Balkan-Myusic.png
Foto: Promo

Upravo pod okriljem najpoznatije izdavačke kuće na Balkanu „City Records“ i u korak sa svim svetskim trendovima i potrebama korisnika, nastala je nova streaming platforma Balkan Myusic , koja donosi najbolju muziku na bilo kom uređaju. 

Sa bogatom bazom od na desetine hiljada najboljih domaćih hitova najrazličitijih žanrova, aplikacija Balkan Myusic nudi mogućnost da slušate omiljene pesme domaćih i regionalnih izvođača putem mobilnog uređaja, tableta ili računara u bilo kom trenutku gde god da se nalazite.

Foto: Promo

Streaming platforma Balkan Myusic, sa isključivo domaćom muzikom, prvih mesec dana od aktivacije besplatna za sve korisnike, a nakon isteka promo perioda mesečna naknada iznosi 399 dinara, odnosno 3,99 evra.
 
Još jedna stvar koja platformu Balkan Myusic izdvaja jeste što je dostupna svima – možete je preuzeti na nekoliko načina. Ukoliko ste korisnik Telekoma Srbija, sve što treba da uradite je da se registrujete preko usluge MTS Moj nalog. Potrebno je da na sajtu mts.rs izaberete opciju APLIKACIJE, zatim pronađete Balkan Myusic i kliknete na opciju AKTIVIRAJ USLUGU, unesete svoje podatke (korisničko ime i šifru za vaš MTS Moj nalog) i prvih 30 dana potpuno besplatno uživate u najboljim domaćim i regionalnim pesmama.

Drugi način jeste preuzimanje aplikacije Balkan Myusic putem App prodavnice (za Apple korisnike), Google Play prodavnice (za Android korisnike) i AppGallery prodavnice (za Huawei korisnike). U zavisnosti od modela telefona, sa odgovarajuće prodavnice preuzmite aplikaciju Balkan Myusic i kreirajte svoj nalog koji onda možete koristiti na svom mobilnom telefonu, tabletu i laptop ili desktop računaru. Nakon besplatnog promo perioda od mesec dana, pretplata je 3,99 evra mesečno.

Foto: Promo

Aplikacija Balkan Myusic dostupna je za preuzimanje i putem kreditne platne kartice, a uskoro će prijavljivanje na ovu streaming platformu biti dostupno i jednostavnim slanjem SMS poruke. 

Uz veoma pristupačnu mesečnu naknadu, platforma Balkan Myusic nudi veliki izbor najpopularnije domaće muzike koju možete slušati u svakom trenutku. Sve informacije o aplikaciji Balkan Myusic i načinima prijave možete saznati na novom portalu www.cityrecords.rs ili na MTS-ovim sajtu mts.rs .

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.