Oglas
· · Komentari: 0
HOROSKOP

NAJDVOLIČNIJI horoskopski znaci: Misle jedno, pričaju drugo, a magnet su za SUPROTAN POL

Šta je u glavama ovih horoskopskih znaka, nikada nećete znati.

1622229743_film-druga-zena1.JPG
Foto: Youtube Printscreen/Filmovizija
Oglas

Šta misle, šta planiraju, šta vole, šta ih odbija - to je večita misterija sledećih horoskopskih znaka, pa u istoj menri koliko to suprotnu stranu koja je u kontaktu sa njima zna da iritira, isto toliko zna i da privuče. Pogotovu ako je u pitanju suprotni pol. 

Škorpija- voli igru dubokih strasti. Spušta se u dubine duše, kako svoje tako i od partnera. Tada oseća njegov strah i tada počinje njegova igra dvoličnosti. Radi sve što druga strana očekuje ali onda ničim izazvan okreće novi list i tada je partner u šoku!

Pomišlja odmah: "šta je ovom čoveku u glavi" jedno priča , drugo radi. Ali opet ta njegova dvoličnost u zavođenju i te kako privlači suprotni pol. Žene jednostavno žude za tom emotivnom klackalicom. Škorpija to zna i zato uvek igra igru emotivne dvoličnosti! Uvek je u prednosti jer oseća vaš strah koji koristi kako njemu odgovra.

Blizanci- Merkurova deca. Priča tj komunikacija je ono na šta žene padaju. Obasipanje komplimentima a opet opušena i lagana konverzacija sa dozom sexualnog udvaranja. Sve savršeno upakovano i skockano sa lepom leptir mašnom.

NJegova vretenasta građa i besprekorna komunikacija su njegovi aduti. NJegova dvoličnost je u tome što kako pažnju poklanja vama isto takoje poklanja još minimum par žena. On uživa u dvoličmom udvaranju. Ako ga želite samo za sebe to je malo teže...ON bira kada se prepušta samo jednom partneru.

Lav- svestan je svojih aduta kao pojava. Gde om+n uđe sve su oči uprte u njega. Dvoličnost je nešto što ide pod ruku sa njegovim karakterom. Želi da bude prvi i omiljen ali ne samo kod jedne žene već kod njih više. Da svakoj on bude prvi jedinstveni i neponovljivi. Svakako uspeva u tome. Raskoš i sjaj , lepu energiju on daje i uzima sve! Lav je jednostavno lovac na ženske emocije.

Vaga- dvoličnost i vaganje je njegovo srednje ime. To kod Vage nikako nećete primetiti na prvu loptu. Potrebno je dosta ljubavnog i životnog iskustva da se Vaga ukapira. Sličan je Lavu ali sve radi na mnogo sofisticiraniji način. Ima pojavu kao Lav, mozak i komunikaciju kao Blizanac a lepotu i lakoću zivljenja ima urođenu. Lav lovi, Vaga flertom osvaja. Žene uživaju njegovom društvu i njegovoj naklonosti. Svo vreme ovog sveta im posvećuje.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas