· · Komentari: 0
POSAO

Najmlađa milijarderka na svetu novac je zaradila sama: Nakon nesuglasice sa poznatom kompanijom, osnovala je svoj biznis

Novac nije nasledila.

Magazin "Forbs" je nedavno objavio godišnju listu milijardera na kojoj se nalazi preko 2.770 osoba, od čega je njih 500 prvi put našlo na listi.

Pročitajte još: On je nasledio presto princa Filipa

Novo lice na ovoj listi najbogatijih je i Vitni Vulf Herd. Ona je osnova aplikaciju za upoznavanje - Bambl. 

Nesuglasice
Inače, pre nego što je pokrenula aplikaciju Bambl, Vulf Herd je bila deo osnivačkog tima Tindera, ali je nakon nesuglasica napustila tu kompaniju. Ubrzo, podnela je tužbu protiv te kompanije i to u vezi sa sekusalnim uznemiravanjem. Kompanija koja upravlja Tinderom je to odbacila, ali su joj platili više od milion dolara kako bi postigli nagodbu.
Njeno bogatstvo značajno je uvećano kada je u februaru izašla na berzu, nakon čega su deonice njene firne doživele značajan rast

Ono što mediji naglašavaju i ono što je važno naglasiti u vezi sa Vitni je to da je ona sama stekla svoju milijardu, tj. da novac nije nasledila od porodice ili posle razvoda.

Pročitajte još: Željko sa njom ima prelepu ćerku Minu: Pogledajte kako izgleda prva Joksimovićeva SUPRUGA (FOTO)

Ova mlada milijarderka naglašava da je važno pronaći balans između posla i privatnog života:

- Ključno je pronaći vreme za porodicu, makar to značilo da treba da uzmete i slobodno popodne - rekla je. 

Takođe, jednom prilikom je izjavila da želi da internet postane ljubaznije i lepše mesto za sve.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.