· · Komentari: 0
Buce

Naredni put kad pomislite da ste DEBELI, setite se: Najteži čovek na svetu imao je 635, a žena 544 kilograma!

Držeći dijetu najviše je oslabio Saudijac koji je "izgubio" više od pola tone

1594196955_debeli-1.jpg
Foto:"Depozit"

Stali ste na vagu i istog trenutka posumnjali u njenu ispravnost! Otkud dva-tri kilograma više? Dijeta, fizičke vežbe, ili još "strašnije" - "smanjiću pivo"...

Pre nego što pomislite da ste gojazni, predebeli, pogledajte šta kažu verifikovani podaci o najtežim ljudima koji su ikada "hodali" ovom planetom.
Apsolutni rekorder je izvesni američki građanin koji je kažu bio veliki pobornik "zdrave hrane".

Foto:"Depozit"

Doduše nabavljao ju je u lancima brze ishrane, pa je možda i to razlog što je nabacio koje kilo - sve do rekordnih 635 kilograma! Džon Brauer Minok bio je  visok 1,85 metara, ali je i sam bio svestan da mu struk baš i nije neki, pa je krenuo na dijetu. Uspeo je da smrša 419 kilograma. Džon Brauer Minok rođen je 1941. godine i poživeo je do 1983.

Pročitajte još:"Pa, gde si bre ti, Mico, nije te bilo neko vreme, evo ti..." O sceni ispred prodavnice u Beogradu BRUJI SRBIJA

NJegovu titulu najtežeg čoveka niko do sada nije uspeo da preotme, ali ovaj drugi rekord u skidanju kilograma jeste. Naime, Saudijac Kalid bin Mošen Sar nabacio je koje kilo više - 610, ali kada su se svi "navijači" poradovali da će sa lakoćom skinuti s trona Amerikanca, rešio je da smrša! Ovaj Saudijac, rođen 1991. godine, sada je šlang i ima 542 kilograma manje. Uz visinu od 1,75 metara težina od 68 kilograma, koliko sada ima, kažu da je "skoro idealna"!

Mediji su krivi što "pokušaj" Meksikanca Manuela Uribea (rođen 1965.) da postane "debeljuca broj 1" nije uspeo. Jer kada su mediji od njega, saznavši da ima 597 kilograma, počeli da prave mega zvezdu, rešio je da ode na dijetu pa je i on, iako visok 196 cm, za samo dve godine smršao 225 kilograma. Meksikanac je preminuo 2014.

Foto:"Depozit"


Najbucmastija dama svih vremena je Amerikanka Karol Jeger. Ona je (rođena 1972. umrla 2015.) u jednom momentu dostigla težinu od 544 kilograma što je i dokumentovano. Međutim, njena porodica i neki prijatelji tvrde da je ona imala i neverovatnih 727 kilograma, ali to nije dokumentovano na način koji bi garantovao tačnost podataka.
Ona je, kada je rešila da smrša, izgubila 236 kilograma tromesečnom dijetom koja je zasnovana na maksimalnom unosu 1.200 kalorija dnevno.

Pročitajte još:Ako svakog jutra počnete dan sa OVOM namirnicom telo će vam biti zahvalno

Druga najteža osoba ženskog pola u istoriji čovečanstva je Egipćanka  Eman Ahmed Abu en Ati (1980.-2017.) U trenutku kada nije mogla da odoli slatkišima imala je tačno 500 kilograma. Neposredno pred smrt, posle drastične dijete imala je manje oko 325 kilograma.
Amerikanka Rozalija Bredford je "tek treća" na rang listi dama, sa 477 kilograma. Ipak ona je prema Ginisu žena koja je imala najuspešniju dijetu na svetu jer je smršala čak 349 kilograma. Bredfordova je rođena 1943. i poživela je 63 godine.
Dakle, nemojte da budete suviše strogi prema svojoj vagi.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.