Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Najteži trenutak u svom životu BALAŠEVIĆ je doživeo onda kada je trebao biti NAJSREĆNIJI

Srbija i Balkan opraštaju se od velikana srpske muzičke scene, Đorđa Balaševića

1613755190_djb.png
Foto: InstagramScreenShot/djordje_balasevic_official
Oglas

Veliki umetnik Đorđe Balašević preminuo je danas usled komplikacija izazvanih virusom kovid.  Balašević, Novosađanin koji je želeo da bude fudbaler, stihove je počeo da piše u osnovnoj školi, a tokom života susreo se sa brojnim nedaćama, ali i najvećim životnim radostima.

Pročitajte još: Preminuo Đorđe Balašvić

Legendarni pevač potencirao je na svom braku i velikoj ljubavi, koja je usladila nakon što je upoznao svoju suprugu Oliveru. Kako je tvrdio, ona je u Novi Sad došla iz Zrenjanina i bila je veoma siromašna i živela je sa majkom u teškim uslovima. Za razliku od nje, Đorđe je živeo u daleko boljim uslovima. Kad su se upoznali, odmah su se posvađali oko životnih principa, a Olja ga je osvojila kada mu je na plaži tražila da joj pričuva šnale pošto je išla da se kupa.

Pročitajte još: Pogodi ko je? Danas je prava lepotica, a ćerka je naše najveće folk zvezde (FOTO)

Ipak, umesto dana najveće sreće, Đorđe Balašević svoje najteže trenutke proživeo je onih dana kada se rodila njegova ćerka Jovana. Naime, Balašević ju je prvi put video tek mesec dana nakon rođenja, jer je bio u vojsci i nije smeo da prelazi granicu, a Olivera se zbog epidemije meningitisa koja je tada vladala u Novom Sadu porodila u Budimpešti.

Pročitajte još: Popularni pevač fanovima pokazao kako je izgledao kao dečak - da li ga prepoznajete? (FOTO)

Kako je pričao za srpske medije, imao je ogromnu tremu kada je čekao da se rode Jelena i Aleksa, ali svoju decu smatra najlepšim stvarima koje su mu se u životu desile. Za velike praznike, letnje i zimske odmore nikada nije nastupao jer je želeo da provodi vreme sa njima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas