Oglas
· · Komentari: 0
ZAVODNICA

Najveća zavodnica i seks simbol 50-ih: Zbog ove glumice su muškarci ostavljali žene (FOTO)

Važila je za jednu od najlepših žena na svetu

1604843407_sofija.jpg
Foto: YouTube printscreen /cloudidogz
Oglas

Sofija Loren, odlučila je da se u devetoj deceniji progovori o svojoj bogatoj karijeri, ali i detaljima iz života u koje javnost nije bila upućena.

Pročitajte još: TUGA! Preminula glumica iz filma "Titanik" (FOTO)

Oskarovka je za jedan američki list isprila, kako je često sumnjala u sebe i nije imala samopouzdanja, a tešila je sebe jednom rečenicom:

- Znala sam sama sebi da kažem: -Ćuti. Budi snažna. Samo nastavi dalje i trudi se. Ponekad napraviš greške, a ponekad pobediš! - rekla je Sofija. Glumica će se vratiti na male ekrane i to u filmu "“The Life Ahead”, koji režirao njen sin Edvardo Ponti.

Karijeru je započela 1950. godine, a postala je poznata i kao brakolomka, jer je tada Piter Selers, zbog nje ostavio svoju suprugu. Ipak, ona nije želela da se upušta u vezi su sa njim, pa ga je odbila. Takođe, javnost je tada pisala i o njenoj aferi sa Kerijem Grantom na snimanju filma "Houseboat", za koji je njegova tadašnja supruga pisala scenario i koju je ostavio upravo zbog ove lepotice.

Foto: Despositos

Keri i Sofija rastali su se u veoma lošim odnosima. Navodno, tada se spekulisalo da je Keri želeo da se pomiri sa svojom ljubavnicom, ali je ona odlučila da se uda za Karla Pontija sa kojim je dobila dva sina. Karlo je preminuo 2007. godine, nakon komplikacije sa plućima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas