Oglas
· · Komentari: 1
ZANIMLJIVO

Da li ste znali? Najveći hit Tome Zdravkovića posvećen je ovoj pevačici (VIDEO)

Jedan od najvećih hitova legendarnog pevača, posvećena je našoj poznatoj pevačici

1600947578_toma.jpg
Foto: YouTube printscreen /Toma Zdravkovic
Oglas

Toma Zdravković, u svojim pesmama opevao je mnoga ženska imena, a autor numere Miša Marković, koji je preminuo u 71. godini, pesmu je posvetio Branki Sovrlić.

Pročitajte još: PREMINUO MIŠA MARKOVIĆ (FOTO)

Ovu informaciju, pevačica je podelila gostujući u jednoj emisiji: -  Miša Marković mi je pravio prve pesme i vozio me je na stanicu kao pravi kolega, i ja ga pitam da mi kaže kako pravi pesme i odmah je rekao: ‘Ej, Branka, Branka, ko je kriv zbog našeg rastanka’. Otišao je kući i napisao hit”, ispričala je Branka pre nekoliko godina i dodala:

- Eto, zahvaljujući mom imenu nastao je veliki hit Tome Zdravkovića. Mada mnogi ne znaju, misle da je to Tomima pesma, jer je većinu pesama Toma sam napisao, ali taj njegov hit je nastao sasvim slučajno po mom imenu- zaključila je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas