Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Nakon priča o razvodu, oglasio se Boris Novković (FOTO)

Popularni pevač odgovorio na pisanja o razvodu

1599219390_boris-novkovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /Hit Records Discography
Oglas

U medijima je odjeknula vest, kako se muzičar Boris Novković razvodi od svoje 25 godina mlađe supruge Iris.

Kako bi na vremen sprečio glasine, Boris je na društvenim mrežama demantovao ove navode, uz napomenu da u njegovom braku postoje problemi, ali da niko nije spominjao razvod.

Pročitajte još: Sanja Marinković POTVRDILA da se razvodi: LJubav više ne živi na istoj adresi

- Usred ogromnog i entuzijastičkog posla na novom albumu, primoran sam da se pozabavim ovakvim glupostima, al jednom za svagda da vidimo kako funkcionišu neki mediji. Ovo je prepiska mene i novinarke lista koji je to objavio. Prosudite sami! Namera nije bila, ali šteta je napravljena - napisao je Boris na društvenim mrežama uz slike prepsiske sa novinarkom iz jednog hrvatskog magazina.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas