Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Nakon smrti glumca nastao haos: Supruzi Šona Konerija preti zatvor?

Nakon smrti slavnog glumca isplivali šokantni detalji

1605030184_son-koneri.jpg
Foto:Foto: Printscreen/You Tube/ The Džejms Bond Viual Archive
Oglas

Šon Koneri preminuo je pre nekoliko dana u snu, a njegov pepeo biće prosut u njegovoj omiljenoj državi Škotskoj i na Bahamima, gde je poslednji dugi niz godina živeo i umro.

Pročitajte još: Nikad viđena fotografija iz 1967... Brat princeze Dajane objavio zajedničku sliku iz detinjstva (FOTO)

NJegova udovica Mišelin Rokenbru je izjavila da je to bila poslednja želja legendarnog Džejms Bonda, a ona planira da mu tu želju i ispuni.

- Čim to bude moguće zbog pandemije, namera am je da odemo sa pepelom u Škotsku i a organizujemo komemoraciju za sve one koji žele da se oproste ood njega. Trenutno ne možemo biti sigurni kada će to biti - rekla je supruga Šon Konerija za strane medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Sean Connery! #SeanConnery #August25th #August. Here is Sean with his Partner Micheline Roquebrune

A post shared by SCREAM WARRIORS (@screamwarriors) on

Ipak, smrt slavnog glumca nije bacila u senku prevaru njegove suppruge, koja je optužena da je umešana u poresku prevaru vrednu 21 milion funti, oko prodaje kuće u Marbeli.

Pročitajte još: Jedan je od najboljih holivudskih glumaca... Život su mu obeležile tragedije, a zbog ovoga se RAZLIKUJE od drugih glumaca

Glumčevi advokati i gradonačelnik Marbela završili su u zatvoru, a sudija misli da bi se trebalo suditi i Šonovoj supruzi, kao i da joj preti zatvorska kazna, ali i novčana ukoliko bude proglašena krivom za poresku prevaru. Ona je ove optužbe nazvala glupostima.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas