Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Nakon što je rekla javno da se nisu pomirili, oglasio se suprug Tanje Savić i komentarom ZAPREPASTIO

Suprug Tanje Savić šokiran njenim izjavama

1607529603_tanja.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Dušan Jovančević, suprug Tanje Savić, ponovo se oglasio za domaće medije i izneo nove detalje odnosa sa pevačicom.

Pročitajte još: Otac Darka Lazića se bori za život; Pevač slomljen od bola ... Teško da će se izvući, jako je loše (FOTO)

Dok Dušan tvrdi da su se on i Tanja pomirili, pevačica za medije govori suprotno, te se Dušan ponovo oglasio.

- Od vas čujem da je ponovo pričala da se nismo pomirili i šokiran sam tim njenim ispadom. Ne znam iz kog razloga krije naše pomirenje i to da je među nama sve u najboljem redu. Sve je jasnije da ta žena odavno ne zna šta priča i poručujem joj da ode na lečenje po hitnom postupku. Nema smisla i nije fer da priča takve stvari dok meni priča nešto potpuno drugo - rekao je Jovančević.

Podsetimo, drama između Tanje i njenog muža počela je u aprilu ove godine, kada je on odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Tanja je na društvenim mrežama rekla da se nije pomirila sa suprugom.

Pročitajte još: "Uz Džeja su ostali samo njegovi prijatelji": Ovaj tužan DETALJ iz života Džeja Ramadanovskog niko nije znao

- Nisam se pomirila sa mužem, aman ljudi! Kako da se pomirim sa njim?! On jedan dan jedno priča, drugi dan drugo, on ima poremećaj ličnosti, kažem ja - rekla je Tanja.

- Sud donosi odluku o svemu, kad već ne možemo lepo da se dogovorimo, razumno, civilizivano. Pa, da vidimo - dodala je ona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas