Oglas
· · Komentari: 0

Nakon što je saznao da mu je žena TEŠKO BOLESNA, Ivan je PREVARIO sa dve komšinice: Rasplet priče ga je RAZORIO

Ivan Makarenko (36) iz ukrajinskog grada Harkova uhapšen je zbog pronevere novca, prevare četiri osobe i primanja mita.

1622291094_ukraina.jpg
Foto: Facebook printscreen/LenaMakarenkova
Oglas

Sve to moglo je da mu se ne dogodi da nije prevario suprugu.

Ovaj Ukrajinac saznao je pre šest meseci da mu je supruga Lena teško bolesna. Kako je oduvek bio nestalne prirode, čini se da se brzo “okrenuo budućnosti” i tome da nje uskoro neće biti, pa se upustio u avanturu i aferu sa dve komšinice, piše portal 112.ua.

Supruga ništa nije znala, sve dok jedna od komšinica, mesec i po dana posle intimnih odnosa sa Ivanom nije smogla snage da Lenu pogleda u oči i prizna joj šta se dogodilo.

Pritom joj je naglasila da nije sigurna ali da ima informaciju da nije jedina s kojom ju je Ivan u poslednje vreme prevario.

Preti mu 12 godina
Prema nezvaničnim informacijama, Ivan Makarenko bi, ako se sve ovo dokaže što je Jevgenij otkrio, ako bude proglašen krivim mogao da dobije osam do 12 godina zatvora.

Makarenko bi se možda i izvukao iz priče da se u nju nije umešao Lenin rođeni brat Jevgenij. NJemu je Ivan u životu nekoliko puta ostao novčano dužan i Jevgenij bi mu svaki put samo zbog Lene i “mira u kući” opraštao sve. A znao je za mnoge prevare koje je Ivan ranije počinio jer mu se puno puta poveravao.

Spremili osvetu Ivanu

Tako je Lena ispričala šta je sad Ivan uradio sa komšinicama i potpuno skrhana bolom i informacijama da je bolesna, dogovorila se sa bratom kako da uzvrate Ivanu i pošalju ga tamo gde mu je i mesto.

Jevgenij je, uz pomoć Lene u njihovoj kući pronašao neke papire na kojima su dokazi pronevere novca, kao i prevare nekoliko osoba prilikom iznajmljivanja poslovnih prostora na obodu Harkova.

Potom je o svemu obaveštena policija koja je prošlog meseca zakucala na vrata Ivanovog i Leninog stana i obavila je ono što joj je posao.

Ivan je na saslušanju prvo sve negirao, a zatim je priznao dosta toga poručivši preko advokata da se Jevgenij iz ovoga neće izvući. Leninog brata to verovatno i ne zanima mnogo jer je sa svojom sestrom svakodnevno dok ide na terapije.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas