Oglas
· · Komentari: 0
ŠMINKANJE

Nanošenje SENKE za oči vam ne ide od ruke? Ne očajavajte, otkrivamo vam MALE TAJNE poznatih šminkera (FOTO)

Nema svaka žena talenat za šminkanje, ali uz par trikova poći će joj i to za rukom

1621549669_Depositphotos_51208839_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Žene mogu sve, pa čak i kada misle da nemaju ni malo talenta za nanošenje šminke, posebno na osetljiva područja oko očiju kada je osim umeća i preciznosti, potrebno da znamo i neke osnovne tehnike kako bismo makar na jednak način naneli senku.

Pročitajte još: Beogradski frizeri o NAJVEĆIM GREŠKAMA koje žene prave! Pivo, med i majonez ipak nisu dobri za kosu? (FOTO)

Ključna stvar kod nanošenja senke je mogućnost da umesto naglašavanja lepote i veličine očiju, učinimo da izgledamo starije, oči manje upadaljivim nego što jesu, a osim toga da ne izgledamo ni malo ni lepo ni privlačno.

Pročitajte još: Ukrajinska ZLATOKOSA otkrila kako neguje DVA METRA dugu kosu! (FOTO/VIDEO)

Otkrivamo vam nekoliko saveta profeionalaca u slikama, sa primerima dobro i loše našminkanih očiju. Suština je da opustite ruku i dopustite mašti da omiljenom senkom prekrije što veće područje oko očiju. 

Uostalom pogledajte same i isporbajte odmah!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas