Oglas
· · Komentari: 0
TRIKOVI ZA BAŠTU

Napravite JEFTIN sistem za navodnjavanje vaših biljaka: Potrebni su vam samo FLAŠA i SUNĐER (VIDEO)

Rešite problem navodnjavanja u vašoj bašti ili u saksijama na terasi, pomoću ovog trika.

1620978010_Untitleda.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Lekovite biljke
Oglas

Dolaze vreli dani, kada će naše biljke žudeti za vodom više nego ikad. 

Problem je što ukoliko sipate veliku količinu vode odjednom, one će sve to popiti i kasnije će se sparušiti pod udarom vrelih sunčevih zraka.

Umesto skupog sistema za navodnjavanje, ovaj trik može da prijušti svako, jer sve što vam treba već imate u kući.

Idealno je da sve vreme kaplje manja količina vode, kako bi u nekoliko sati, one sve vreme imale vodu, ravnomerno raspoređenu.

Sistem za navodnjavanje može biti skupa varijanta i zbog toga vam pokazujemo kako da iskoristite plastične flaše koje već imate u kući, za vaše drage biljke.

Pročitajte još: Stavite JAJE na dno saksije sa cvećem i videćete NEVEROVATNE rezultate! (FOTO/VIDEO)

Pomoću ovog trika, ujedno reciklirate plastiku, pošto joj dajete novu namenu i pomažete vašim biljkama sa efikasnim sistemom navodnjavanja.

Postupak: Uzmite vlašu od 1,5 ili 2 l i isecite joj dno. Uzmite običan sunđer (najbolje onaj veći, koji se koristi u školi) i isecite ga na pet delova. Svaki deo prepolovite na pola. U flašu ugurajte jedan deo do otvora. Flašu sa sunđerom ukopajte u zemlju i sipajte vodu. Sunđer će regulisati protok vode i vaša biljka će se snabdevati vodom kontinuirano.

Pročitajte još: Sirće ČINI ČUDA za vašu baštu! Top 8 trikova zbog kojih će vam biljke biti zahvalne (VIDEO)

Preostaje vam samo da uživate u plodovima i cveću!

U videu ispod, pogledajte sve korake za ovaj savršen trik za vašu baštu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas