· · Komentari: 0
PRIRODA

Napravite MELEM od CELERA i MIRNO SPAVAJTE, jer pomaže kod DOSADNE BOLESTI

Kao što je celer dobar za reumu, tako su i banane savršene za one koji imaju problema sa stomakom.

1602510664_Depositphotos_69257705_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Da bi uminuli bolovi nastali zbog reume, kilogram celera sa lišćem operite i samljite u mašini za mlevenje mesa. Sameljite potom i tri oprana limuna sa korom. Sve sjedinite i ostavite na tamno mesto sedam dana.

Pročitajte još: Reagujte na vreme: Ovi SIGNALI otkrivaju BOLESTI BUBREGA

 Procedite, dodajte 300 grama meda, staviti u frižider. Pijte tri puta dnevno pre obroka po jednu supenu kašiku. Nakon upotrebe dve doze zaboravićete na bol.

Banana za nervozna creva

Ukoliko patite od sindroma nervoznih creva i često imate problema sa varenjem jedite banane. Banane se koriste kao hrana koja pomaže kod crevnih oboljenja zbog mekog sastava i glatkoće. To je jedino voće koje je dozvoljeno jesti bez opasnosti čak i kod najtežih oblika oboljenja.

Pročitajte još: Poboljšajte VID: Lekari kažu da OVE namirnice ŠTITE OČI

Banane neutrališu kiselost organizma i umanjuju nadraženost, stvarajući oblogu u unutrašnjosti želuca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.