Oglas
· · Komentari: 0
frizura

Napravite NEŽNE TALASE kao iz frizerskog salona: Trik sa kuhinjskom krpom! (VIDEO)

Romantični talasi u kosi koje možete napraviti bez uvijača za kosu poput figara i viklera.

1623609236_lokne.png
Foto: Printskrin/Jutjub/ Alina Shmidt
Oglas

Svaka žena voli blage talase u kosi, ali nemamo uvek vremena za odlazak kod frizera ili komplikovan proces sa figarom, kada se odlučimo za kućnu varijantu.

Devojka sa Jutjuba podelila je jednostavan trik kako da napravimo nežne lokne pomoću najobičnije krpe.

Jednpostavan trik uz kuhinjsku krpu, doneće vam lokne kao iz salona.

Pročitajte još: TRIK za prikrivanje bretela od grudnjaka! Od sad možete da uživate u elegantnim i zavodljivim modelima! (VIDEO)

Romantične lokne

Postupak

1) Sveže osušenu kosu očešljajte i napravite razdeljak na sredini glave. Stavite popreko krpu koja je urolana (u obliku deblje vrpce) i prikačite za kosu šnalom na sredini.

2) Uzmite pramen kose koji je najbliži obodu lica i čelu i krenite da obmotavate oko krpe.

3) Sa svakim narednim namotajem, dodajte po još jedan pramen kose.

4) Krajeve dve "pletenice" zakačite pozadi i ostavite da odstoji nekoliko sati. Za najbolje rezultate, prenoćite sa uvijenom kosom.

Ceo postupak pogledajte na snimku ispod.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas