Oglas
· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

Napravite odmah: Doručak koji garantovano SKIDA KILOGRAME (RECEPT)

Ovaj doručak doprinosi i gubitku masnih naslaga sa stomaka, odličan je saveznik u održavanju zdravlja i dugoročnom gubitku kilograma

1616231696_smoothie-1806575_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Doručak je, zapravo, najnezgodniji obrok u danu. Treba biti raznovrstan, a obično nemamo baš previše vremena.

Pročitajte još: Sočan slatkiš za sva čula: Napravite čoko dezert u nekoliko koraka (FOTO/VIDEO)

Ipak, uz samo malo truda možemo napraviti fenomenalno hranljiv doručak koji uz to skida kile. Neverovatni smuti u činiji. Osim što pomaže u mršavljenju, gubitku masnih naslaga sa stomaka i smanjivanju struka. Takođe odličan je saveznik u održavanju zdravlja i dugoročnom gubitku kilograma, uz uslov da ga konzumirate ujutro umesto nezdravih varijanti doručka kao što su peciva.

Pročitajte još: Predlog za današnji ručak: Piletina sa slaninom prelivena bešamel sosom (FOTO)

Sastojci:

  • 100 grama borovnica
  • 1 banana
  • 1 kašika izrendanog đumbira
  • 65 grama mladog spanaća
  • 2 kašike samlevenih semenka lana
  • 200 mililitara vode
  • sok od pola limuna
  • malo zobene kaše
  • koštunjavo voće ili sveže voć po izboru

Priprema doručka:

Pročitajte još: Obrok kao iz restorana: Zapečena piletina sa makaronama (FOTO/VIDEO)

Sve sastojke za smuti promešajte u blenderu. Smuti zatim stavite u posudicu. Dodajte ranije pripremljenu zobenu kašu, šaku oraha, lešnika, badema ili neslanog pistaća i malo svežeg voća po vlastitom izboru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas