Oglas
· · Komentari: 0
KUĆA

Napravite sami univerzalno SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE FLEKA: Potrebna su tri sastojka (RECEPT)

Sve je više preparata za čišćenje koji mofu da se naprave od sastojaka koje uvek imamo u kuhinji.

1619612775_Depositphotos_437753404_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Univerzalno sredstvo za čišćenje koje svaka kuća treba da ima sastoji se od:

  • 3% hidrogena
  • tečnog deterdženta
  • sode bikarbone

Potrebno je da najpre tri kašike sode bikarbone pomešate sa tri kašike tečnog deterdženta (koji god imate pri ruci) i da toj smesi dodate šest kašika hidrogena.

Pročitajte još: Da li i vi koristite tek proključalu vodu za PRIPREMU ČAJA? Evo zašto bi ipak trebalo da sačekamo

Jednom kada sve to dobro sjedinite dobićete gustu smesu koju zatim možete koristiti za skidanje upornih fleka kako sa garderobe tako i sa nameštaja.

Istovremeno, možete uzeti i kašiku, dve napravljenog sredstva i pomešati sa vodom koju ste prethodno pripremili za čišćenje pa njome isprobati skidanje masnih fleka i sa drvenih ali i staklenih površina.

Pročitajte još: Trik koji će vam pomoći da KROMPIR bude SAVRŠENO PEČEN baš svaki put

Ukoliko baš i niste zainteresovani da ovaj postupak ponavljate na svakih nedelju dana možete slobodno napraviti i veće količine ovog univerzalnog sredstva pa ga zatim koristiti kao prvu pomoć kod nepredviđenih situacija u domaćinstvu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas