Oglas
· · Komentari: 0
KULINARSKA TAJNA

Napravite savršen PIRE KROMPIR uz tajni sastojak naših baka: NJegov ukus vraća u detinjstvo! (RECEPT)

Ukus pire kropmira koji se ne zaboravlja.

1628762992_Depositphotos_135829544_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Pire krompir je jedno od onih jela bez kojeg ne možemo da zamislimo nedeljni ručak. Kod nas se uglavnom služi uz meso i svi u kući ga vole. 

Svi znamo osnovni recept, malo mleka, malo ulja i imamo pire krompir, ali mi vam danas dajemo recept za savršen pire krompir koji će postati zvezda trpeze. Tajna je u jednom sastojku!

Pročitajte još: Domaći RECEPT za PELAT bez konzervansa: Uz OVAJ trik će zimnica moći da vam stoji i do TRI GODINE! (VIDEO)

Recept za pire krompir

Sastojci:

  • 800g belog krompira
  • 40g maslaca
  • 50ml mleka
  • so
  • moča

Priprema: 

Krompir iseckamo na kockice i kuvamo 20 min od ključanja vode. Izvadimo krompir i izgnječimo ga. Dodamo maslac, mleko i so po ukusu.Sve to zajedno mešamo mikserom dok ne dobijemo finu, glatku masu.

Pred samo serviranje, nalijte ulje (moču) u kojem se peklo meso (piletina, svinjetina, junetina, nije važno, efekat će biti isti). Promešajte da se sjedini sa ostatkom smese. Ovo je ključni sastojak koji će vaš pire krompir staviti na pobedničko postolje, svi će vam tražiti recept.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas