Oglas
· · Komentari: 0
PRIRODNO SREDSTVO

Napravite UNIVERZALNO sredstvo za čišćenje od DVA jeftina sastojka! (FOTO/VIDEO)

Ovo "uradi sam" prirodno univerzalno sredstvo za čišćenje napravljeno je od samo dva sastojka, ne sadrži štetne sastojke i - što je još važnije - efikasno je.

1622127010_prirodno-sredstvo-za-ciscenje.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/Bon Apetit
Oglas

Šminka, proizvodi za čišćenje, dezodoransi - stalno se okružujemo svim vrstama hemikalija. Proizvodi za čišćenje, naročito, mogu da sadrže štetne hemikalije koje su štetne za životnu sredinu i nas. 

Ovo sredstvo ima samo dva, prirodna sastojka, i svako ih ima u svom domu.

Zbog toga nije loše isprobati alternativnu varijantu u vidu ovog prirodnog sredstva za čišćenje od kore limuna.

Pročitajte još: Isecite crni luk BEZ SUZA uz pomoć OVA 4 trika! (VIDEO)

Ovo univerzalno sredstvo za čišćenje savršeno je za široku paletu radnih površina, u kuhinji, kupatilu i dnevnoj sobi. Osim toga, možete ga koristiti za brisanje svih vrsta površina koje se često dodiruju, poput ručki, prekidača za svetlo...

Sastojci: 

  • kora citrusnog voća (limun, pomorandža, grejp...)
  • sirće

Pročitajte još: Kako se PRAVILNO sprema KUPUS SALATA: Ključ je u redosledu sastojaka! (RECEPT/FOTO)

Postupak: 

1) Napunite posudu sa limunovom korom (ili korama drugog citrusnog voća, po vašam izboru).

2) Sipajte sirće u teglu, vodeći računa da su sve kore potpuno potopljene. Ostavite ga da miruje, sa poklopcem, najmanje nedelju dana. 

3) Procedite ovu smešu i sipajte u teglu / bočicu sa raspršivačem ili dozatorom. Razblažite sa svežom / filtriranom vodom 1: 1.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas