· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Napunite kuću BUKETIMA cveća! Evo koji još trikovi će vam pomoći da odaberete prave boje za SVOJ DOM

Kada odlučimo da osvežimo svoj dom novim bojama, često se nađemo u dilemi za koje boje da se odlučimo.

1621173998_Depositphotos_28800225_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Osveženje doma je uvek dobrodošlo, posebno u proleće kada nam je svežina i vedrina preko potrebna. Odabir odgovarajuće boje u domu je stvar koja se ne može prepustiti slučaju ili trenutnom raspoloženju, već se radi o procesu u kojem morate nekim unutarašnjim osećajem odlučiti boja zidova i nameštaja je prava za vas i vašu porodicu.

Pročitajte još: Pošto je deci obezbedio kuće i stanove, Dejan Milenković iz Borača je sebi podigao grobnicu sa "garsonjerom" (FOTO)

Ukoliko nemat mnogo ideja i niste zahtevi esteta, za početak možete koristiti neutralne boje poput komada od bambusa koji će se lako uklopiti u sve što želite da postignete. Najbolje je malo eksperimentisati na sadašnjem stanju i polako pretvarati dom u nešto drugo.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Okačite slike u bojama za koje mislite da vam odgovaraju na neko drugo mesto, dodajte podmetače ili stolnjak druge boje i ubrzo će se početi nazirati rješenje koje će vas zadovoljiti za duži period.

Ako vam baš ništa ne pada na pamet ili niste zadovoljni idejama, evo jednostavnog recepta - napunite kuću buketima cveća u bojama koje vam se sviđaju i razmeštajte ih po želji, sve dok vam ne sine dobitna kombinacija.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.