Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Naša poznata voditeljka na redovnom pregledu saznala da ima tumor dojke: "Vode me pozitivne misli"

Voditeljka Milica Kon tokom redovnog pregleda saznala da ima tumor dojke

1626941525_milica-kon.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Voditeljka emisije "Brak na neviđeno", Milica Kon, operisana je u KBC Bežanijska kosa, gde joj je odstranjen tumor.

Pročitajte još: Tanja Savić u strahu: Decu ne izvodi napolje, plaši se da ih Dušan ne ukrade!

Nakon operacije podelila je kako se oseća, te na koji način je i kada saznala da ima karcinom.

- Zaista sam super, odlično se osećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima - rekla je Milica, iscrpljena od operacije ali i dalje vedrog duha.

- Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene - istakla je voditeljka.

Za sve žene imala je važnu poruku i apel

- Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga - kazala je Milica. Voditeljka je još uvek u bolnici gde čeka rezultate i kaže da je ubeđena da će sve biti u najboljem redu.

Pročitajte još: Kristina Kovač odgovorila svima koji je ismevaju zbog PRIRODNOG IZGLEDA: Objasnila je kako stvari stoje u snažnoj poruci! (FOTO)

 Ne plašim se rezultata jer sam ubeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vreme u postelji - zaključila je Milica Kon, supruga Marka Kona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas