· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

Pošla da uzme decu, PA POGINULA! Ema (39) pre tragedije pozvala ŠKOLU, ubrzo je našli pored reke!

Ema je trebalo da pokupi mališane posle škole

ema.jpg

Ema Figan (39) nastradala je u automobilskoj nesreći na putu do škole gde je trebalo da pokupi svoju decu i odvede ih kući. Samo deset minuta nakon što je njen auto završio u reci, pozvala je telefonom školu kako bi javila da će zakasniti malo.

Pročitajte još: Devojka (21) pronađena MRTVA u kupatilu: Reči njene majke na sahrani KIDAJU DUŠU (FOTO)

Lokalni farmer koji je prolazio pored reke ugledao je Emin auto u reci i odmah pozvao hitne službe. Nadležni su posle izlaska na teren utrdili da je žena nastradala od posledica nezgode. Pretpostavljaju da su loše vremenske prilike uticale da žena izgubi kontrolu nad vozilom i završi u reci Trent.

Vozač autobusa koji redovno prolazi ovim delom puta izjavio je posle vesti o tragičnoj nesreći, da nije u pitanju put u kojem inače ima gužve. Kada je lepo vreme svi idu tim putem, međutim tog dana kada je profesorka nastradala vreme je bilo užasno loše.

Ema Figan radila je kao profesorka na Djukeris akademiji u NJu Olertonu.

Pročitajte još: POGINULA ČITAVA PORODICA: Otac, majka i dvoje dece krenuli na sahranu, pa nastradali (FOTO)

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.