Oglas
· · Komentari: 0
BOŽIĆ

"Nastojimo da naša porodična priča bude lepa. Radujemo se kao deca" ... Neda Ukraden otkrila koje običaje poštuje za Badnji dan i Božić

Pevačica sa unucima dočekuje najradosniji hrišćanski praznik

1609934842_neda-ukraden.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Neda Ukraden, zajedno sa svojom ćerkom zetom i unucima, proslavlja Božić, a pevačica je u "Novom jutru" otkrila i kako praznici izgledaju u njenom domu.

Pročitajte još: Uroš Jovčić za Magazin Novosti: "2020. pamtiću po važnoj ŽIVOTNOJ ODLUCI koju sam doneo" (VIDEO)

- Pošto ja živim u kući sa divnim unucima, celu kuću smo okitili i balkoni svetle. Bar da nam je u kući lepo. Za Božić smo uvek bili kod kuće, to su trenuci koje treba podelili sa najdražima i to meni ostaje uvek u sećanju i kao deteta i odrasle žene i bake, sada. Ti neki lepi porodični običaji i tradicija, to je nešto što nas veže i spaja i čini bićima koja nisu bez korena - rekla je Neda u emisji i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

- Postoji tradicija. Kod nas se tradicionalno za Badnji dan sprema bakalar, ja sam to već sinoć krenula da radim i danas ću ceo dan provesti oko pripreme. Uveče svi čekamo da založimo ovaj kamin iza, on uveče svetli, vatra gori, unosi se slama, tu nam je i položajnik sutra za Božić. Nastojimo da naša porodična priča bude lepa. Mi se radujemo kao mala deca - izjavila je pevačica.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas