Oglas
· · Komentari: 0
šminkanje

Navikli ste se na šminku? Zašto bi nekada kožu trebalo da odmorimo od pudera

Retki su oni srećnici besprekornog tena bez šminke toga smo svi svesni.

1618146645_Depositphotos_209628876_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

U svakodnevnoj trci sa vremenom ne možemo u potpunosti da se posvetimo svakodnevnoj nezi kože lica. Mada bi neke rutine trebalo da menjamo kako bismo imali dugoročno dobre rezulate.

Bez pudera mnoge žene ne mogu da zamisle odlazak na posao, druženje sa prijateljima... postao je deo rutine za kojom posežemo po navici.

Pročitajte još: Koliko dugo možemo da odlažemo šišanje kose? Ovo je idealno vreme za odlazak kod frizera

Podloga jeste jedan od brzih načina do besprekorne kože, teško je od toga u potpunosti odustati, ali bismo mogli da se malo prilagodimo.

- Često barijera šminke povećava proizvodnju ulja, pa nanošenje šminke može da poveća masnoću, začepljene pore i bubuljice - navodi dr Elis Lov, dermatolog sa sedištem u NJujorku, prenosi The List.

Možete da napravite dane pauze, poput vikenda ili za vreme šetnji prirodom, kada ne morate da budete "uniformisani".

Pročitajte još: Šta nismo znali o šamponiranju? Tajna lepe kose

Sada kada nosimo maske radi očuvanja zdravlja, možete da skrenete pažnju na oči, a puder svedite na minimalne mere oniliko koliko vam je prijatno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas