· · Komentari: 0
PRAZNICI

NE bacajte pare: Evo liste NAJBEZVEZNIJIH novogodišnjih poklona

Sigurno ste kao novogodišnje poklone dobijali stvari sa kojima ne znate šta da radite. Niste jedini.

1608980578_Depositphotos_225853432_xl-2015.jpg

Nedavno sprovedeno istraživanje je pokazalo da neverovatnih 71% žena za novogodišnje praznike dobija beznačajne, bezvezne i nepotrebne poklone.

Pročitajte još: PUTOVANJA SU KLJUČ SREĆE: Više usrećuju od dana venčanja

Među neupotrebljivim poklonima najviše se sističu setovi nepoznatih losiona i krema za telo u već pripremljenih poklon paketima kozmetičkih prodavnica. Anketa, sprovedena na Fejsbuku je, dakle, otkrila da žene najviše mrze kozmetički set nepoznatih firmi.

Najveći broj poklona je već bio poklon!

Ostali bezvezni pokloni su individulno loši, jer otkrivaju da ih prijateljice uopšte ne poznaju. Žene koje ne kuvaju mrze kada dobiju na poklon tiganj, one koje ne čitaju knjigu i slično. Takođe, mrze odevne predmete od sintetike i delove garderobe kojima je prošla moda. Problem ovih poklona je što je očigledno da su druga ili treća "ruka", odnosno da ih je drugarica već dobila i ne zna šta će sa njim.

Pročitajte još: O Nedinom beskvasnom HLEBU kolaju priče, a o paštetama legende - Evo njenih recepata!

Pogrešno je misliti da dame traže firmirane parfeme i skupu garderobu. Naprotiv, kao najpoželjniji poklon su  istakne modni detalj, knjigu, velnes vaučer, ali i odevni predmet i nešto od mobilne tehnologije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.