Oglas
· · Komentari: 0
TRANSFORMACIJA

Ne dajte se prevariti: Da li verujete da se ispod ovog prelepog lica krije MUŠKARAC? (FOTO)

Minato-San, 30-godišnji kancelarijski radnik i cosplayer, nedavno je šokirao korisnike japanskih društvenih mreža svojim transformacijama u heroinu inspirisanu animom.

1615291890_DD.JPG
Foto: Printskrin / Tviter / 湊@コスMTG
Oglas

Cosplayeri već godinama pokazuju zavidne veštine transformacije, ali neki slučajevi toliko su ekstremni da je teško i prepoznati da se radi o suprotnom polu. Jedan od takvih je i slučaj Minato-Sana, koji svojim transformacijama mnoge uspeva da zbuni, prenosi Oddity Central.

Značenje
Cosplay: kontrakcija engleskih reči costume play, je hobi u kojem učesnici zvani cosplayeri (engleski: cosplayers) nose kostime i modne dodatke kako bi otelotvorili određeni lik.

NJegova fascinacija prerušavanjem u žene počela je pre četiri godine. Jednog dana zakazao je tretman u salonu lepote i svideo mu se rezultat, pa je odlučio da nauči tehnike šminkanja.

Pročitajte još: Kako da prepoznate lažova? Advokat otkrio neverovatan trik (VIDEO)

30-godišnjak sad eksperimentiše sa raznim proizvodima i tehnikama, a rezultati neretko mnoge ostavljaju bez daha. Jedna od njegovih poslednjih fotografija, na kojoj se vidi kako izgleda u stvarnom životu i kako izgleda maskiran, samo na Tviteru dobila je više od 100 hiljada lajkova.

- Više ne verujem u lepe žene - komentarisao je jedan korisnik na Tviteru. Evo još nekih njegovih transformacija.

Pročitajte još: Kristina (18) napravila LAŽNU stranicu na internetu: Dok se žene pretvaraju da kupuju stvari, policija o njima saznaje JEZIVU istinu (VIDEO)

Pročitajte još: Smišljate izgovore jer STALNO KASNITE? Priznajte sebi, ovo su stvarni razlozi ove loše navike!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas