Oglas
· · Komentari: 0
genijalno

Ne možete da zaspite od vrućine? TikTokerka otkrila trik za "hladne jastuke" i svi se pitaju kako se ranije toga nisu setili (VIDEO)

Genijalan trik koji će nam pomoći da prebrodimo vrele letnje noći.

1625569396_600.png
FOTO: Printskrin/ TikTok/ sambatterson5
Oglas

Ukoliko se mučite da zaspite u toku vrelih letnjih noći, tiktokerka Sem Baterson ima rešenje za vas i zaista, kako se ranije nismo setili ovog jednostavnog trika.

Rashladite se pomoću termofora

- Termofor napunite dopola hladnom vodom, a onda ga stavite u zamrzivač. Ja ga držim tamo ceo dan - rekla je u videu koji je postao viralni hit.

Pročitajte još: "Pretvorila si se od moje babe, u moju devojku!": Svojim tranformacijama je ostavila sve u čudu! (VIDEO)

@sambatterson5

Summer hack !! Especially for us in the UK 🤣 #heatwaveuk #heatwavehacks #summer #foryou #foryoupage #fyp #hackstiktok #hacksoftiktok #lifehack #heat

♬ original sound - Sam Batterson

Sat vremena pre spavanja Sem uzme termofor i stavi ga na dušek, pa ga prekrije pokrivačem. Kada ide na spavanje, premesti ga sa dušeka u jastučnicu kako bi celu noć spavala u rashlađenom i prijatnom krevetu. Korisnici TikToka oduševljeni su njenim trikom i tvrde da će ga sasvim sigurno isprobati tokom vrućih letnjih večeri - prenosi The Sun.

- Kako se ovoga nikad nisam setila? Hladni jastuci! Uzbuđena sam - jedan je od komentara.

Povedite računa o ove tri stvari

Sem je ipak u komentarima upozorila korisnike da pripaze na tri stvari.

Pročitajte još: Kameleoni iz čarapa preživeli, ŠVERCERI uhapšeni, a epilog drame je neverovatan

- Molim vas, nemojte ovo raditi prečesto jer led može da uništi čep termofora. Napunite 2/3 termofora vodom, ne do kraja. Budite oprezni da led ne dođe u direktni kontakt s kožom - poručila je tiktokerka.

Sem je na TikToku poznata kao neko ko uglavnom deli savete za šminkanje, a neki od njenih snimaka možete posledati ispod.

@sambatterson5

Cut crease tutorial 💛💜 ##fyp ##makeuptutorial ##makeup ##plouise_makeup_academy ##madebymitchell ##foryoupage ##foryou ##eyeshadowlook

♬ motive x promiscuous - elfixsounds
@sambatterson5

💙💚💛 - love this look x ##fypシ ##makeuptransition

♬ Łøvė - Lilly
@sambatterson5

lockdown got me bored but can we appreciate my makeup angels 🤪😚xx ##fyp ##makeup ##tongueout ##foryoupage ##makeupcheck ##foryou ##viral ##boredomtookover

♬ Tag me if you make one hoes - christopher

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas