Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Ne postoje RUŽNIJE pantalone, nosile su se 90-ih i VRAĆAJU se na ulicu!

Da li je moguće da se apsolutno svi modni trendovi "devedesetih" vraćaju ove godine?

1599042284_NaomiSHiga1.PNG
Foto: Youtube / screenshot Naomi Shiga
Oglas

Kargo pantalone, široke mini suknjice sa lancima, farmerke i sako šta još može da se "izvuče" iz ormana devedesetih godina prošlog veka?

Pročitajte još: Ugledajmo se na naše bake: Napravite prelepe LOKNE uz pomoć TRAKE ZA KOSU (VIDEO)

Foto: Youtube / screenshot Naomi Shiga

Pa, naravno, biciklističke pantalone sa duksom! Tako ih je nosila Ledi Dajana, a tako ih sada ponovo nosedevojke širom sveta!

90. su očaravajuće u svakom pogledu!

Devedesete godine prošlog veka su za mlade generacije, očigledno očaravajuće, jer ne samo što slušaju muziku iz tog vremena, gledaju serije koje su tada bile popularne, nego se i oblače na taj način!

1.Veliki blejzer i farmerke Džulija Roberts

Legendarna je slika Džulije Roberts koju su paparaci "uhatili" na aerodrmu, a ona je obučena u farmerke i široki blejzer. Međutim, takve slike imaju sve modone ikone tog vremena poput Vitni Hjuston ili Klaudije Šifer. Kreatori su već najavili povratak sakoa. Sako i farmerke su ponovo moderni. I to veoma!

Mala napomena: farmerke treba da budu uvučene u čizme!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Checkmate X 😎

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

2. Široka mini suknjica Klaudije Šifer

Zoi Kravic je prva ponela široku mini suknju i dobro joj stoji. To su, praktično, suknjice navijačica koje su se devedesetih godina nosile kaišem poput lanca, sa topićem ili košuljom vezanom na pupku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#highfidelity on @hulu. just sayin. 🤘🏽

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

 

3. Biciklističke i duks princeze Dajane 

Foto: Youtube / screenshot Naomi Shiga

Dajana je bila engleska princeza, ali je redovno vežbala i u modu je uvela tesne biciklističke pantalone do kolena koje je nosila sa širokim duksom preko, patikama i belim sportskim čarapama.

Patike i bele čarape su najvažniji detalj!

Danas mladi ne samo što kupuju retro-trenerke već traže i biciklističke pantalone.

Ali za mnoge su upravo biciklističke pantalone najružniji odevni komad.

4. Kargo pantalone kao reperi

Prvi reperi su nosili džakaste farmerke, tregerice, dizel farmerke koje su im spadale sa kukova. Influenseri i svetske zvezde se trude da izgeldaju što opuštenije, a ovakve džakaste pantalone su najbolji dokaz da im "nije važno" kako izgledaju.

Kargo pantalone iz čijih džepova vise lanci su sada ultra moderne, a nose ih i momci i devojke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌶(stole @jesserutherford ‘s overalls)🌶

A post shared by DEVON CARLSON🦋🍒🌈 (@devonleecarlson) on

Pročitajte još: BIKINI je prošlost, živeo DUBOKI kupaći kostim!

Ukoliko nemate orman u kojem možete da pronađete ove delove garderobe iz devedesetih - pravac radnja, jer sve je retko iz poslednje dekade 20. veka ponovo moderno!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas